reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Ja piorę poprasuję i powkładam w poszewki po poduszkach żeby mi się nie kurzyły.Albo kupię takie foliowe woreczki i w nie powkładam.

reklama
dzień dobry, pamiętacie mnie jeszcze, mam wiele zaległości, ale mój sprzęt przeszedł kryzys, najpierw lap, potem stacjonarny, a z kom nie mogłam się połaczyć :*
jesteśmy cali i zdrowi :)

cyśka- ale przykre z tą znajomą że tak szybko urodziła :( Oby dzidzia wyszła z tego bez szwanku! Ja mam brata który nie żyje właśnie też w 6miesiącu poprzez zatrucie ciążowe przyszedł na świat:( Ale to było prawie 25lat temu a wtedy nie mieli takiego sprzętu do ratowania wcześniaczków.
Mi też puchną palce u rąk i nogi, ale po odpoczynku opuchlizna schodzi. A siara to już z jakiś miesiąc mi leci.
Isia- no właśnie tak to jest z tą Ameryką, każdy myśli że pojedzie i zaraz będzie na dolarach spał zamiast pracować.

Tzw zatrucie ciążowe to zespół objawów głownie nadciśnienie, białkomocz i obrzęki. dlatego przy każdej wizycie mamy mierzone ciśnienie krwi:tak:

krisowa- objawy zatrucia to białko w moczu, puchnięcie (opuchlizna nie schodzi nawet po chłodnej kąpieli, odpoczynku), wysokie ciśnienie, bóle głowy. Raczej w badaniu krwi to nie wyjdzie, nie słyszałam przynajmniej. Ja w ciąży z Danielkiem non stop latałam do laboratorium mocz badać bo strasznie się bałam tego zatrucia.
Fajnie że jesteś ;-)

od wczoraj mam nadciśnienie, ale biorę leki, robilam n aponiedzialek badania i bylo ok tzn i krew i mocz, za 2 tygodnie znow wizyta, zobaczy sie, ale nadcisnienie to moja choroba i pewnie leki za słabe od dziś dawka x 2

reklama
Do góry