reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

susi..zapalenia lenia, dobre heheheh .

nalllleśniki na forum, aż mi zachciało...będę robic krokiety to zrobie kilka bo mam chcicę..jak tu pisała cyśka czy vanilia...ja tak wczoraj jak ogladałam Gesleroa w tvn..to kanapki o 10 jadłam a co!!!:cool2:
witam serdecznie nowe uczestniczki forum
nektarynka ja rok po roku miałam synów i wierz mi było ciężko, ale oni sa jak dwaj najlepsi przyjaciele..w sensie mają wspólnych kolegów, hobby, chociaż charaktery całkiem inne mają, ale się szanują nie biją nigdy i nie obrażają nawzajem, słysze jak gadają ze sobą czasem w pokoju...i o czymś tam dyskutują to aż mi słodko, a jak byli mali razem się świetnie bawili ...

teraz Błażej mówi, że ten Nasz będzie biedny bo sam..a on to miał Szczepana..to wiesz mamo inaczej....a ja mu na to ..synus popatrz u sąsiadów jest chłopiec..i ci cosię budują tez mają chłopca..poza tym ma Nas...a on - no tak...ale wiesz to już nie to:szok:
i widzicie młode mamy róbcie dzieci raz po raz..żeby nie były egoistami, żeby nie było problemów wychowawczych no i ekonomiczniej jest tak nraz..że tak powiem hehehehhe:-)

reklama
Betbeti jesteś wspaniała!:) hehe fajnie to określiłaś:)
ja mam znajomą co ma też dwóch synów tyle, że małych - 3 i 4 lata - i jak są razem to totalne rozrabiaki, a jak są z dala od siebie to takie wyciszone hehe

wróciłam ze spaceru po sklepach z koleżanką i padaaaam, nie lubię gdy jesienią/zimą nadchodzi już wieczór, bo ludzie zaczynają kopcić w domach i straszny swąd na osiedlu u mnie się robi:/ przyszłam do domu i czuję jakbym siedziała u kogoś w kotłowni ;p

Naleśniki... A właśnie mówiłam mamie, że zjadłabym naleśniki z serem :-D Ruszyłam się dzisiaj trochę i byłam na małych zakupach, ale kurcze trochę ciężko już się nosi... Będę musiała brata następnym razem zwerbować do noszenia :-p sasa Złapałam totalnego lenia, a jutro mam kuzyneczkę pod opieką. Ma 17miesięcy, jest niepłacząca, wszystkożerna, wcina nawet śledzie :-D i zastanawiam się jakby jej czas umilić. Może wybierzemy się potarzać w liściach i upolować kilka kasztanów... :-p

Dee super ze taki prezencik z tymi ubrankami jednak duzo kasy na to trzeba ja od czasu do czasu lapie dola ze sobie finansowo nie damy radyt no ale coz jakos trzeba:cool2:
Magdabb ja teraz bede miala meza przez 4 edni w domciu bo wkoncu wolne wiec go wykorzystam do sprzatania ja mam totalnego lenia:-D:-D:-D
lenka53 zdrowka dla meza niezazdorszcze tego bolu po wyrwaniu
Blizniak ja kupno kurtki juz mam za soba kupilam w H&M
Product Detail | H&M GB tylko na dziale dla ciezarnych
Nektarynka witamy Cie serdecznie i gratulujemy Corci:-):-):-)
Cyska ja tez dzis obiad odgrzewany mialam spaghetti Carbonare yummy lenia mam a zreszta po pracy to tym bardziej mi sie nie chcialo:-p
Vanillia fajnie ze masz szanse spotkac sie z Siostra ja niestety mam jakies 2000km do mojej rodzinki buuuuuuuuu,zycze milego wieczorku i smacznego ;-);-)
Flower pisz szybciutko jakie wyniki czekamyy
Kacha10no ja tez sie probuje wystrzec paczusi a mam je pod samym nosem przy pracy nasze polskie smaczne paczusie ale niestety juz sama wygladam jak paczus wiec se odpuszczam hahahahahaha
milego wieczorku wam zycze :-);-)

dziewczyny nie mowcie mi nawet o paczkach :p bo mam taka ochote,ze szok... niestety tutaj nie ma takich jak w pl:/
a co do dola pluszacze to ja tez go mam od czasu do czasu:/ no i rodzinke tez mam daleko wiec w podobnej sytuacji jestesmy :p

alez tu naleśnikowo hurtem wszystkie się chyba zgadały :p
u mnei były placki ziemniaczane z sosem meksykanskim ale chyba juz mi sie przejadły i długoo placków nie robię
ale o krokiety bym mogła zrobić

ja wam powiem ze u moich jest 3 lata róznicy i jakos sie bardzo dobrze dogadują broją czesto razem tulą sie razem i graja sobie razem mają osobne pokoje a i tak śpia częściej razem w 1 pokoju heheheh
ja na groby chyba we wtorek pojadę jakoś tak inny jest klimat
kurcze mój płaszczyk robi się coraz ciaśniejszy chyba musze jakieś inne ubranko wymyślic poszperam w szafie mamy moze coś trafie :p a jak nie to w ciucholandzie coś poszukam bo nei mam kasy na nowy

hmm ja do tej pory zaproszenia nie dostałam chyba nei zasłużyłam na zamkniety :-D
witamy nowa mamuśkę

Agatulka25 nie ty jedna niezasluzylas na zamkniete forum ja tez niedostalam zaproszenia a pytalam sie gdzie to jest juz pare razy no coz​ musi chyba nam wystarczec to forum heheheh

o tak musi nam starczyc

jeny moje pociechy nie mają w ogóle ochoty iśc spać a ja mam takiego lenia ze nie chce mi sie nad nimi stac i gonic broja sobie na łóżku ogladając Piękną i Bestie
a ja próbuje ogarnac salonik bo mam mieć gośći jutro i pojutrze na ciasto a tak mi sie chce ze hoooo
ale wejście do domu ogarnełam umyłam schody z tyłu domu to samo bo mam spory ogród a na końcu drewutni i co mąz idzie po drzewo to błota nanosi na wiosne liczę ze uda sie juz kamyki wysypać na cały ten ogród bo mam dośc tego błota

Daisy ja wyniki robilam 8 pazdziernika a nalesniki dzis wiec to nie tak ze razem tyle slodkosci!!! i nie wiem czemu
caly dzien siedze z woda i pije, bylo chwile lepiej a teraz znow mi slabo strasznie i ide zaraz sie polozyc

jak robimam glukoze naczczo mialam 81 a po 2h mialam 120 i gin powiedziala ze wszystko wporzadku!

reklama
ja stwierdziłam ze glukozę zrobię na nast wizytę bo mam czas do 28 wiec nie bede po szpitalach jezdzić podjade do przychodni ale po wypiciu w domu glukozy i tyle by tam nie siedzieć 2h liczę że i gin nic nie powie i ze połozna mi wypisze kolejne skeirowanie na glukozę bym płacic nie musiała

obejrzałam sobie polską wersję nie mów pannie młodej i nawet nawet ale tak sobie wspomiałam jeny nam za kilka miesięcy stuknie 8 lat po ślubie ja pikole

Flower mi sie ostatnio kręci w głwoie nawet jak leżę zobacze jak wyniki krwi i moczu wjda i co powie mi gin

Do góry