reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

pluszacze a w tej kurtce to durzo miejsca na brzuszek jest, bo nie ma nic z tyłu do regulacji. A ja najbardziej bym była za jakąś regulowaną. Myslałam o jakimś cudzie zeby do końca ciąży starczyła, ale czy taka znajdę. Ja mam blisko do HM

Również witam kolejne lutowe mamusie

Fajnie miec tak dzieciaczki jedno po drugim, podobnie myśle jest z bliźniakami. No ale czas pokaże czy któraś z nas się odważy. Myslę że więcej siły i trudu trzeba włożyc, no ale wszystko do przeżycia jak to sie mówi. :-)

reklama
Blizniak kochana ta kortka ktora ci pokazalam to normalana ale w dziale maternity sa takie same tylko dla kobiet w ciazy i specialnie sa skrojone na brzuszki jutro zrobie zdjecie mojej kurtki i wkleje linka pozdrawiam

Dziewczyny jestem przerażona!!
Właśnie wstałam prawie z płaczem. Śniło mi się, że zęby mi wypadły, większość zębów raczej po lewej stronie :-( :angry: wierzycie w znaczenia snów? Jej ... tak się boję. Aż do męża od razu zadzwoniłam i się prawie popłakałam :oo2::surprised::hmm:

witaj Nektarynka,malutki ten Wasz synuś ale przy takiej małej różnicy wieku lepszą więź dzieciaki mają. Rodzicom jest trudniej na początku, ale wszystko dla ludzie. Celowaliście w dziewczynkę czy szczęśliwy traf?
Nie celowaliśmy w dziewczynkę, w zasadzie to było tak, że przytulanki przed owu były 1 tydzień i w samą owulacje.. więc podejrzewam, że te poprzednie raczej nie trafiły, więc dopiero te z dnia owulacji zadziałały, cieszyłabym się także z synka, jakoś mi to było obojętne czy chłopiec czy dziewczynka..
Kacper rzeczywiście mały, myślałam, że będzie ciut większa różnica (będzie 1,5 roku), ale dam rade;)

Dziewczyny jestem przerażona!!
Właśnie wstałam prawie z płaczem. Śniło mi się, że zęby mi wypadły, większość zębów raczej po lewej stronie :-( :angry: wierzycie w znaczenia snów? Jej ... tak się boję. Aż do męża od razu zadzwoniłam i się prawie popłakałam :oo2::surprised::hmm:
Ja w poprzedniej ciąży też miałam różne straszne sny, fakt z płaczem się nie budziłam, ale były przerażające, wierzyć nie wierzyłam.. :)

Dziekuję serdecznie za miłe powitanie

Dee_ ja po moim ostatnim nie chcę wierzyc i nie będę. Teraz staram się nie myslec. I ty tez kochana nie bierz do głowy.

Mi ostatnio się śniło że siedzę w wannie na brzegu i mam w wodzie tylko nogi, obok mnie moja siostra. Wo da czyściutka , a w niej na dnie coś czarnego. Myślałam ze to moje łożysko bo byłam świadoma ze już urodziłam, wyjmuję a to czarna sukienka, śliczna z koronki. Tez sie przestraszyłam i od razu skype i dzwonienie do mamy i do teściowej zapytac czy wszystko ok. Myślałam ze moze któraś babcia nie ma się za dobrze.
Ale one uspokoiły mnie że wszystko ok w domach u męża i u mnie. No ale moja pierwsza myśl ze jakiś pogrzeb się szykuje, bo ta czarna sukienka. O poprzednim śnie nawet nie chcę myślec. na zamknietym pisałam. To było straszne

Więc Dee_ staraj się nie myślec. Buziaczki i trzymaj się.

Pluszacze to czekam na zdjęcie. Identyczna kurtka też jest licytowana na tradera (coś jak allegro) więc może bym się skusiła.

hej dziewczynki:-) Ja tam nie wierze w sny, ale jak przeczytałam te wasze to tak dziwnie mi sie zrobiło i mimo tego ze nie wierze to gdyby mnie sie cos takiego sniło to tez byłabym przerazona, wiec sie wam nie dziwie.

Musze sie pochwalic wczoraj kupiłam sobie płaszczyk na zime:-D nie jest to typowo ciazowy ale jest odcinany pod biustem i na dole delikatnie sie rozszerza wiec jak brzuchol urosnie to bedzie w sam raz. Potem przesune troszke guziki i bede mogła go nosic dalej- jestem zadowolona:-)

Chciałam sie tez pochwalic ze od wczoraj jestem mezatka:happy: jak narazie mi sie podoba:-)

Milego weekendu i pieknej pogody wszystkim zycze:-) Trzymajcie sie cieplutko!!!

na86 gratuluję:) i dużo dużooo miłości życzę:)

Dee straszne są takie sny, ale nie bierz do siebie tego, to tylko sen... mnie się kiedyś śniło, że mój małż zginął, boszzz no nie mogłam się pozbierać, ale to są tylko sny, często wynikają z naszego jakiegoś wewnętrznego strachu. Pamiętam jak przed ślubem, śniły mi się koszmary... że nie zdążyłam na ślub, że w dniu ślubu szukałam fryzjerki i kosmetyczki, a do ślubu szłam w sukni ze starych zamszowych bordowych zasłon ;p nie możesz się teraz stresować, obejrzyj sobie wyczesaną komedię to od razu będzie lepiej ;)

reklama
Do góry