reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

witam nowe mamusie :)

no a jak macie ochote to zapraszam na naleśniki :tak: ja juz sie obzarlam i zaslodzilam bo dzis mialam ochote za dzem i czekolade do nich a jeszcze troche mi ich zostalo :-)

reklama
Nektarynka- witam! widzę, że masz Synka tylko 2miesiące starszego od mojego:-) wiem co to znaczy hihi i teraz też będę miała córeczkę :)

Ale smaka robicie tymi naleśnikami dziewczyny... a ja byłam na zakupach i kupiłam rybkę na dziś, mam zamiar ją usmażyć.

ale się rozpisałyście od wczoraj :-) bieda nadrobić

Ja właśnie pichcę obiadek, później zapowiedziała się siostra z koleżanką, więc na kolacyjkę zamówimy pizze:-D wieczór w miłym towarzystwie się szykuje

Dee takie troszkę bardziej zniszczone ubranka można zachować po domu. Dziecko często się przebiera więc sie przydadzą:tak: ja też mam sporo od siostry męża po jej dzieciach trochę zniszczonych ale własnie stwierdziłam że będę w nie ubierać małą jak będziemy siedziały w domu
też mam teraz takie zachcianki. Wczoraj nagle pomyślałam że zjadłabym krome z nutellą i wypiła do tego mleko. W momencie musiałam iść sobie zrobić bo bym pypcia dostała od tej chcicy:-p

Nektarynka witamy:-D

i ja witam nowe przyszłe mamusie:)

naleśniki.... ach naleśniki... najwspanialsza potrawa:D ja miałam niedawno krokiety, wiec smażyć naleśników mi się nie chce, ale zjeść to bym zjadła, zawsze i wszędzie hehe;p ja dziś kupiłam paluszki rybne:D robię w piekarniku:) i do tego mam buraki z papryką:D

Czesc Dziewuszki!
Dzisiaj obudzilismy sie w lozku w siodemke!
Dzieciaki ostatnio klade szybciej spac to sie wyspaly i juz bajke ogladaja, sniadanko zjedzone, moze obejdzie sie bez nerwow. M teraz wstaje o 6 to mi akurat te pol godzinki potrzebne bylo zeby sie zupelnie wyspac. Z pecherzem tez juz lepiej od 22 do 6 pociagne.
Flower na kazdej aplikacji masz obok imienia, drugiego imienia i nazwiska rubryczke do zaznaczenia czy jestes junior, senior, I, II, III itp.
Tutaj jest to bardzo popularne, mam 2 klientow, ktorych synowie sa juz William i Henry II.
Powodzenia dzisiaj na glukozie wszystkim mamuskom!
No to ide do tej robotyyy

Dzieki Isia za wyjasnienie! Bo jakos zawsze mnie to interesowalo bo w Stanach to dosc popularne i chcialam wiedziec jak to w papierach wyglada :-D

a mi sie strasznie slabo zrobilo!!! niby siedze na tylku a w glowie mi sie kreci i slabo jakbym miala pasc za chwile!! tak samo mialam jak wrocilam po 2 godz po glukozie! niby wyniki mam ok ale wydaje mi sie ze to cos z cukrem musi byc bo dzis przeciez tez nalesniki tylko na slodko zjadlam!!

witaj Nektarynka,malutki ten Wasz synuś ale przy takiej małej różnicy wieku lepszą więź dzieciaki mają. Rodzicom jest trudniej na początku, ale wszystko dla ludzie. Celowaliście w dziewczynkę czy szczęśliwy traf?

Cyśka my na groby pewnie dopiero we wtorek pojedziemy do rodziny męża, na moje pojechałam sama w zeszły piatek bo już z doświadczenia wiem że mąż znajdzie każdą wymówkę żeby tam nie pchać małego, bo za zimno, za daleko, bo to, bo tamto... a mi potem tylko głupio że w ogóle nie byłam więc wybrałam się za wczasu.

mama2006 też mnie jakiś leń złapał, ale że wczoraj sporo zrobiłam to mogę sobie na to pozwolić.

Zrobiłam śledzia pod pierzynką na kolacje, poprasowałam trochę i w zasadzie tyle. Przekąsze coś i zmykam po młodego a potem na zakupy bo dostałam kupon rabatowy na 12% zniżki do Reala więc już trochę rzeczy dla malutkiej kupie typu pieluszki, chusteczki, kosmetyki. Tak czy siak będzie kiedys trzeba a tak będę miała z głowy.

Flower- ta glukoza plus naleśniki żołądek Ci zamuliły i pewnie dlatego słabo się czujesz. Pij dużo wody. A mogę zapytać z ciekawości jaki Ci wyszedł wynik cukru?
Isia- w siódemkę?!? o matko :-)

Hej kobitki!

Wóciłam z pracy i zabieram się za naleśniki:) Ale z tego co przeczytałam to nie ja jedna! Później postaram się zaglądnąć!

reklama
czesc wszystkim.pare dni mnie nie bylo i chyba Was nie nadrobie bo komp mi zamula.mam kupe pracy i za 3 tyg. zamierzam sobie pojsc na l4 zeby troche odpoczac i sie wyciszyc.ja nalesnikow z serem narazie jesc nie moge bo po ostatnich tak mnie zoladek i watroba bolaly ze bylam zgieta w pol.za to ostatnio mam ochote na ciasta z kremem i paczki.co do paczkow to ostro walcze zeby ich nbie kupowac a ciasto kupilam wczoraj, bo nie dalam rady wytrzymac.

Do góry