reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

co prawda to tylko moje zdanie, ale dziwi mnie, jak matka z dzieckiem zdąrzy wejśc do hipermarketu i zaczyna karmić... mam nadzieje ze mi się uda nakarmić w domu i po powrocie, wkońcu dziecko nie je co pół godzinki

reklama
witaj monico
co tak póżno?

gratuluje córci..kiecki już kupujesz? no i napisz coś o sobie:-)

krisowa ...flaszka na stole..i matka karmi....hehehehhh a tak na serio..macie dziewczyny racje niech się w spokoju najada.

Witam nowa mamusie i gratuluje coreczki
:)

Ja podobnie jak wy nie umiem sobie wyobrazic karienia przy "stole"
Generalnie stresuje mnie karmienie piersia ale mam nadzieje, ze dam sobie rade :)

Dostalam dzis informacje i od 8 listopada zaczynam zajecia w szkole rodzenia :)

Odebralam dzis wyniki i kurcze sa gorsze niz ostatnio ale na szczescie cukier w normie mam.

Lece zjesc zupke bo wlasnie sobie ogorkowa ugotowalam, taka jak lubie bardzo kwasna :p

Milego wieczoru :)

beti- musisz sprawdzić czy sprzedawca w ogóle wyśle Ci ten wózek do Polski, bardzo mało osób wysyła.
Ja kupiłam wózek podwójny też na ebay, tyle że mi zamawiała ciocia mieszkające a Anglii no i ona nadała przesyłkę do PL- jutro ma przyjść :-)

fajne są takie przyjęcia, ale ja nie organizuję.....u nas to jeszcze nie jest regułą, sporo osób w ogóle nie wie że takie coś istnieje:-p myślę że gdybym zorganizowała taką imprezkę to część osób nie wiedziałaby jak się zachować i stwierdzili by że cuduje:-D albo naciągam ich na prezenty:-p

Trina79 ja to samo mam z tym krzyzem i nozkami i tez ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie za pare tyg ale tak czy inaczej niemozemy sie forsowac i wiele rzeczy i obowiazkow musimy przelewac na naszych chlopow w koncu oni tez musza nam pomoc:-)
Suzi86 ojjj z tym pecherzem to przekichane ja to samo mam hahahah moj maly szkrab skacze po wielu moich narzadach a najwiecej wlasnie po moim pecherzu wiem dokladnie kiedy mi zasunie kopniaczka w pecherz to wtedy migiem lece do lazienki a najbardziej to w nocy,i mam nadzieje ze wszystko poszlo w skarbowce tak jak chcialas ;-)
OlciaLolcia kochana moja lezec teraz w lozeczku i odpoczywac najwazniejsze teraz zdrowko twoje i dzidziulki a praca nie ta to inna a twoj facet i rodzinaka niech Cie rozpieszczaja:-)trzymam kciukiiii&&&&&&&&&&&&&& za was
Isia zycze dla twojej Karen zdroweczka niech szybko wraca do zdrowych no i ty sie tam trzymaj i uwazaj zeby ciebie jakie licho nie wzieloo buziakiiii
Krisowa no ja bede starala sie to robic i karmic dzidziulke moja bez osob trzecich jeszcze maz i mama ok ale nikt inny :-p
susi z tego co ja wiem i co mi radzili to ciastka imbirowe albo piernik imbirowy pomaga,czekam na fotki z tymi zdobyczami:)
Monico witamy w naszym gronieee
betibeti kochana poczytaj recenzje na temat tego wozka a jak juz bedziech chciala go kupic to biduj a jak bedziesz miec problemy to pisz na priv ja caly czas kupuje na ebayu buziakiiiiiiii no i oczywiscie musisz sie podpytac czy by ci wyslal do polski

reklama
blair_90 ja osobiscie jestem za tymi przyjeciami nie wiem jak w poslce ale u nas w angli wiele osob robi od mojego meza z pracy ludzi co raz sie go pytaja kiedy robi babyshower ale niestety nie wiem jak to jestw polsce ;-);-);-)

Do góry