reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

co prawda to tylko moje zdanie, ale dziwi mnie, jak matka z dzieckiem zdąrzy wejśc do hipermarketu i zaczyna karmić... mam nadzieje ze mi się uda nakarmić w domu i po powrocie, wkońcu dziecko nie je co pół godzinki

reklama
witaj monico
co tak póżno?

gratuluje córci..kiecki już kupujesz? no i napisz coś o sobie:-)

krisowa ...flaszka na stole..i matka karmi....hehehehhh a tak na serio..macie dziewczyny racje niech się w spokoju najada.

Witam nowa mamusie i gratuluje coreczki
:)

Ja podobnie jak wy nie umiem sobie wyobrazic karienia przy "stole"
Generalnie stresuje mnie karmienie piersia ale mam nadzieje, ze dam sobie rade :)

Dostalam dzis informacje i od 8 listopada zaczynam zajecia w szkole rodzenia :)

Odebralam dzis wyniki i kurcze sa gorsze niz ostatnio ale na szczescie cukier w normie mam.

Lece zjesc zupke bo wlasnie sobie ogorkowa ugotowalam, taka jak lubie bardzo kwasna :p

Milego wieczoru :)

beti- musisz sprawdzić czy sprzedawca w ogóle wyśle Ci ten wózek do Polski, bardzo mało osób wysyła.
Ja kupiłam wózek podwójny też na ebay, tyle że mi zamawiała ciocia mieszkające a Anglii no i ona nadała przesyłkę do PL- jutro ma przyjść :-)

fajne są takie przyjęcia, ale ja nie organizuję.....u nas to jeszcze nie jest regułą, sporo osób w ogóle nie wie że takie coś istnieje:-p myślę że gdybym zorganizowała taką imprezkę to część osób nie wiedziałaby jak się zachować i stwierdzili by że cuduje:-D albo naciągam ich na prezenty:-p

Trina79 ja to samo mam z tym krzyzem i nozkami i tez ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie za pare tyg ale tak czy inaczej niemozemy sie forsowac i wiele rzeczy i obowiazkow musimy przelewac na naszych chlopow w koncu oni tez musza nam pomoc:-)
Suzi86 ojjj z tym pecherzem to przekichane ja to samo mam hahahah moj maly szkrab skacze po wielu moich narzadach a najwiecej wlasnie po moim pecherzu wiem dokladnie kiedy mi zasunie kopniaczka w pecherz to wtedy migiem lece do lazienki a najbardziej to w nocy,i mam nadzieje ze wszystko poszlo w skarbowce tak jak chcialas ;-)
OlciaLolcia kochana moja lezec teraz w lozeczku i odpoczywac najwazniejsze teraz zdrowko twoje i dzidziulki a praca nie ta to inna a twoj facet i rodzinaka niech Cie rozpieszczaja:-)trzymam kciukiiii&&&&&&&&&&&&&& za was
Isia zycze dla twojej Karen zdroweczka niech szybko wraca do zdrowych no i ty sie tam trzymaj i uwazaj zeby ciebie jakie licho nie wzieloo buziakiiii
Krisowa no ja bede starala sie to robic i karmic dzidziulke moja bez osob trzecich jeszcze maz i mama ok ale nikt inny :-p
susi z tego co ja wiem i co mi radzili to ciastka imbirowe albo piernik imbirowy pomaga,czekam na fotki z tymi zdobyczami:)
Monico witamy w naszym gronieee
betibeti kochana poczytaj recenzje na temat tego wozka a jak juz bedziech chciala go kupic to biduj a jak bedziesz miec problemy to pisz na priv ja caly czas kupuje na ebayu buziakiiiiiiii no i oczywiscie musisz sie podpytac czy by ci wyslal do polski

reklama
blair_90 ja osobiscie jestem za tymi przyjeciami nie wiem jak w poslce ale u nas w angli wiele osob robi od mojego meza z pracy ludzi co raz sie go pytaja kiedy robi babyshower ale niestety nie wiem jak to jestw polsce ;-);-);-)

Do góry