reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
VaniliaWizytę mam dopiero na 18.30 ale jak tylko się dowiem to dam znać :)
Na ten basen też się strasznie ucieszyłam i mam nadzieję, że powstanie nowa grupa i zajęcia się odbędą :)

Chusty..podonbo rewelacja ale mnie chyba nie przekonują. Mój m jest zachwycony i powiedział, że sam będzie w tym nosił Małą :-D
Jak dla mnie to wygląda na takie nie wygodne, może się nie znam ale takie są moje odczucia.

Vanilia ja nosiłam w takim nosidle i byłam zadowolona córka widac czuła sie dobrz eblisko mamy ale tez o chuście ostatnio dumam bo widze ze sie modne te chusty zrobiły

Womar, wielofunkcyjne nosidełko N14 Butterfly (1846143207) - Aukcje internetowe Allegro

jajecznica zjedzona herbata wypita i mam lenia
wczoraj w sypialni rewolucje zrobiłam i w końcu jak to się śmieje męza wprowadziłam do sypialni bo w szafie były ręczniki i pościele z racji tego że nie miało być sypialni
teraz jest juz mieszkancem w 100% ehehhehe
zimno za oknem diabelnie

ja tez mam więcej znajomych zwolenników nosideł niż chust ale wiaodomo zdania zawsze będa podzielone
mi bys ie coś do noszenia przydało bo mam las za furtka domu i chodzę codziennnie z psem na spacery wiec wygodniej w nosidło dac malucha niz wózkiem sie tarabanić po lesie

ja dziś robie sobie spacerek do rodziców 1,5km na działeczkę po buraczki i marchew o natki sobie zerwe i szczypiorku chodzi za mna twarożek ze szczypiorem i barszczyk
dotlenie się i pospaceruje by nie przyrosnąc do fotela

właśnie tylko o nosidłach trąbią że niezdrowe dla kręgosłupa i bioderek dziecka. Nie miałam nigdy do czynienia ani z chustą ani z nosidłem. Te chusty jeszcze są troche mało popularne ale poczytam gdzieś na forach, tam zawsze pełno opinii:-)

No to teraz już sama nie wiem. Hmm... trzeba poczytać o tym trochę.

Nie mam siły dziś na nic. A tu trzeba obiad zrobić, ogarnąć się do gina. Masakra a na dodatek pogoda nie pomaga.
Musze na dniach kupić kurtkę bo znowu chora będę. Najgorsze, że nic nie mogę znaleźć.

Ostatnia edycja:
hej:)
u mnie dzisiaj jakis dobry dzien sie zaczyna- tak sadze ;) golabki juz sie pieka, jeszcze tylko sos trzeba zrobic....
a co do chust to ja slyszalam, ze raczej je odradzajal, bo kilka wypadkow juz z nimi bylo... ale nic konkretnego nie wiem:p
buziaki i milego dnia:*

Hej dziewczyny :)
Malowanie wczoraj dobiegło końca..... po czym okazało się że na jednej ze ścian trzeba jeszcze zrobić dziurę taką podłużną żeby światło dalej przeciągnąć haha no myślałam że się załamię ale w sumie to wolę teraz niż za pół roku jak się okaże że za ciemno tam jest w tym pokoju :p to jest duży pokój więc tam 2 ściany są ciemne - taki kolor wrzosowy wybrałam i było jedno światło na ścianie do tej pory i to nie na środku tylko na jednym boku więc trzeba drugie dorobić... plus taki że dziś sprzątać nie zacznę więc jeszcze odpocznę ze 2 dni :p

a właśnie dziś zdałam sobie też sprawę że przez ten remont to od sierpnia nie robiłam żadnych zakupów dla maluszka itp... więc chyba muszę nadrobić odpowiedni wątek i jakoś coś zacząć oglądać i kupować.. chyba dziś zaraz pobuszuję na allegro :)
blair_90 właśnie mi przypomniałaś że ja też nie mam już co na siebie ciepłego ubrać!!! tylko się zastanawiam gdzie by tu coś znaleźć sensownego...

Za prawko to trzymajcie kciuki w środę od 17 :p
agatulka25 ja właśnie tak myślę że jak nie zdam jakby co że 3 razy to też więcej nie będę maluszka stresować... no chyba że się okaże że nie będzie to dla mnie tak stresujące jak mi się wydaje :p

miłego dnia :)

reklama
My dziś stwierdziliśmy, że do listopada nie oglądamy allegro, bo nie mamy kasy.
A tak to wiele rzeczy będzie nas kusić.
Pola szaleje w brzuszku, ciągle pod pępkiem czuję kopniaki :-p
idę chyba pod prysznic - czas do pracy się ogarnąć...

Do góry