mama Niki
Ewelina
mama2006-no faktycznie widze po poście że spać niemogłaś,kurcze to jest masakra jak chciało by się juz spać a tu zasnąć nie można.Ja też wczoraj nie mogłam zasnąć i położyłam się coś przed 2 ale to za sprawą ema który mnie niesamowicie wkurza
Dziś wyciągam ema i jedziemy do ikei pooglądać komody z przewijakami,a jak mi się nic nie spodoba to umówiłam się z jakąś panią z Wrocławia która ma do sprzedania używaną komode także jak faktycznie będzie stan idealny to ją weźniemy.Podobają mi się jasne a nawet białe bo che synusiowi zakupić takie samo łóżeczko jak ma Nicol ,potem robi się z niego łóżko.Tak dawno niebyłam w Ikei a już od dawna mnie tam ciągnie
Sorki że tak ogólnie pisze ale jakoś niemam weny ani humoru do pisana....
Miłej spokojnej niedzieli laseczki
Dziś wyciągam ema i jedziemy do ikei pooglądać komody z przewijakami,a jak mi się nic nie spodoba to umówiłam się z jakąś panią z Wrocławia która ma do sprzedania używaną komode także jak faktycznie będzie stan idealny to ją weźniemy.Podobają mi się jasne a nawet białe bo che synusiowi zakupić takie samo łóżeczko jak ma Nicol ,potem robi się z niego łóżko.Tak dawno niebyłam w Ikei a już od dawna mnie tam ciągnie
Sorki że tak ogólnie pisze ale jakoś niemam weny ani humoru do pisana....
Miłej spokojnej niedzieli laseczki