reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
A mnie nie będzie... :-( zachciało się chłopu jechać do mamusi... :-( i wrócimy dopiero w poniedziałek... Ech... ale to w sumie trochę mus. Mój gdzieś posiał dowód i trzeba zacząć załatwiać nowy dokument, więc po części ma usprawiedliwienie. Generalnie dlatego tez nie protestowałam intensywnie. Ale szkoda, bo do usg jeszcze mam tyle czasu, a tak bym zrobiła dodatkowe i by było ewentualnie na potwierdzenie płci.

blair_90 - co do kawki to tak nie koniecznie - ponieważ jej nie pijam. Ale tak się spotkać posiedzieć i pogadać :D

geniusia - a nie możecie najpierw podjechać na te USG? a potem jechać do mamy męża?

Idę Kubę spać położyć, znów głowa mnie zaczyna boleć... ehh - oby szybko mi przeszło !!!
Dzisiejsza nocka była super, jak i dzień - bez bólu ;)

Hej dziewczyny, muszę Wam powiedzieć że dziś odetchnęłam z ulgą w sprawie remontu u mnie.
Zostało już tylko drugi raz pomalować duży pokój i można zacząć sprzątać, układać itp.... co pewnie mi zajmie z miesiąc :)
Dziś zaczęłam się za to stresować nową sprawą - w środę mam egzamin na prawo jazdy :/

a czemu Wy tak wszystkie na Sadybę akurat jedziecie? tak przypadkiem czy o czymś nie wiem? :)))

:-)Karola2 super że już kończycie z tym malowaniem. Teraz zostaje tylko doprowadzic reszte i po wszystkim.

Prawkiem się nie denerwój zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki będzie dobrze :-) Ja swój egzamin wspominam jako jedną z przyjemniejszych rzeczy jaka mnie spotkała.

Karola2 - będziemy trzymać za Ciebie kciuki, na pewno zdasz za 1 podejściem to prawko !!!
Co do Sadyby - to w niedziele jest tam coś organizowane dla przyszłych mam ;)

blair_90 - napisałam Ci numer telefonu jakby co na priv.

A ja znów spać nie mogę, teraz to może być przez tę zmianę miejsca... wrrr ;/ Uwielbiam być w ciąży ale ta ciąża jest bardzo męcząca. Tyle nie przespanych nocy to jeszcze nie miałam... ehh widocznie taki jej urok - obym z czasem mogła normalnie spać.

Zaraz chyba wejdę na allegro i zacznę buszować za czymś dla maleństwa... nie mam innego co robić.

Miłej niedzieli życzę

reklama
Do góry