reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dee gratuluje dziewczynki, my tez pewnie jutro na Sadybe pojedziemy bo po ostatnim usg mam niesmak, niby bylo to polowkowe, dlugie ale dzidzia sie tak ulozyla ze nic prawie nie bylo widac. caly czas zaslaniala sie reka i odwracala dupka...i niby nie bylo widac jajek ale ze cos tam odstawalo miedzy nozkami to gin wpisala plec meska...ale ja do konca przekonana nie jestem, tym bardziej ze "dowodu" nie widzialam. dlatego jak sie uda zalapac na jutrzejsze usg to moze cos wiecej zobaczymy ;)
a w odpowiednim watku wklejam zdjecia dzidzi

reklama
hej dziewczyny:)
gratuluje poznania plci dziecka:) ja z niecierpliwoscia czekam do 18 pazdziernika, zeby zostala podtwierdzona coreczka:p tym bardziej, ze zapedzilam sie i juz mam kilka ubranek w kolorze fioletu :D
tak z ciekawosci zapytam jak tam wasze samopoczucie?? bo mnie dopadl jakis len i tak "trzyma" :p a poza tym szybko jestem zmeczona wieczorem....
a no i wstaje do wc 2-3 razy w nocy w zaleznosci ile wypije plynow wieczorem... a mloda kopala dzisiaj jak tylko sie przebudzilam hehe i tatus czul jak go zaczepia heheh pobudke mu zrobila:))
u nas sie zimno zrobilo, az sie nie chce wychodzic na pole:/ 10c u nas jest i takie zachmurzone niebo...
dzisiaj uderzamy do znajomego na urodziny... mam nadzieje, ze zwytrzymam dluzej niz do 22 hehhe aaa no i w koncu odsapne bo ostatnie 3 soboty mialam dom pelen gosci- rece opadaja :p
a jak wam mija weekend?? pozdrawiam

My też jutro jedziemy na sadybe :) Widzę, że kilka z nas się wybiera hehe :)
Pewnie dużo osób będzie wiec jakoś rano postaramy się wybrać.

magdabb Udanej zabawy :)

Lece zaraz do sklepu z muszę dokupić parę drobiazgów do mieszkania ale ta pogoda po prostu mnie osłabia. Nie mam najmniejszej ochoty wychodzić z domu.
Najgorsze, że przez mój brzuch nie mam żadnej pasującej kurteczki, może coś sobie dziś kupie.

O jak będzie Nas tam sporo, to może uda się jakoś spotkać ? ;) i chwilkę pogadać :D
O której macie zamiar tam być? ja myślałam aby podjechać tam po 9tej - aby zająć wcześniej sobie kolejkę :D no ale myślę, że i tak będzie tam o tej godzinie sporo kobitek - więc może to troszkę potrwać ;)

Fajnie by było jakbyśmy się tam spotkały :D Co o tym myślicie?

My planujemy być kolo 10 na miejscu, mamy trochę daleko bo aż z Białołęki jedziemy. Dobrze, że samochodem bo komunikacja chyba bym nie ruszyła na taka wyprawę :p

mama2006 ja jestem jak najbardziej za! :) Można iść na jakiś soczek lub kawę co kto woli :)

witam weekendowo

a ja dzis mam fatalny dzien tzn bylam robic dzis badanie z glukoza :(

nie dosc ze na dworzu zimno jak ... to pod koniec drugiej godz zrobilo mi sie tak slabo!! ledwo do domu dojechalismy ja to nawey siedziec nie mialam sily a co dopiero stac, wec sie polozylam m mi przygotowal sniadanko znajdlam i poszlam spac! teraz juz troche lepiej ale glowa mnie boli strasznie i jestem taka jakas zamulona!

reklama
A ja już na mokotowie ;) z tąd będę miała rzut beretem. Też będę jechała komunikacją miejską :)

To może jakoś uda Nam się spotkać ;) może wymienimy się numerami telefonów, bo tak szykać się wśród ludzi będzie ciężko. Ja będę w brązowym grzybku, jensach i różowej tunice z ćwiekami ;)

Kto się do Nas dołącza? Pisać :)

Do góry