reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Dee ale masz dobrze:)

ja byłam na fajnym spacerku z dwiema mamusiami w moim wieku i napatrzyłam się na kilkumiesięczne dzieciaczki, co mnie czeka ;p

wracam do domu a tu prańsko do powieszenia, gary do pozmywania, i nie było w koło żadnej chętnej gosposi do pomocy;p hehe muszę to ogarnąć, wtedy wieczór będziemy mieli z małżem wolny:)

po tych plackach wczorajszych dziś nie mam ochoty na żadne jedzenie, bo mam mega ZGAGĘ:/

Edyta no prosze juz myslalam ze zapomnialas o nas :)

Dziewczyny wspolczuje przeziebien, ja we wrzesniu sie meczylam i narazie odpukac poki co dobrze jest
chociaz balam sie ze teraz mnie cos po tym pogrzebie wezmie bo w tej kostnicy i kosciele tak strasznie zimno i po plecach mi wialo ze ledwo siedzialam!

Dee co do bolu wspolczuje bardzo! najgorsze ze niewiele mozemy zrobic z tym! mnie dzis tez dreczy bol na dole brzucha :(

Już wiem!! NOS PA!! Jest bezpieczna a przy okazji rozkurczowa :-)
Więc jest szansa, że pomoże. Szczególnie, że mam bardzo twardy brzuch.

Dziewczynki kochane, normalnie sie za Wami stesknilam :-)

Zupelnie nie mam czasu na bb ostatnio, ale mysle o Was.
Od wrzesnia wrocilam do pracy i mam taki zapierdziel, ze szok.
Dzien leci za dniem jak oszalaly. Pobudke codziennie mam ok. 6.30, trzeba dziecko do szkoly wyszykowac, zawiezc, potem gazem do pracy, potem znow trzeba odebrac ze szkoly, obiad, lekcje, basen 2 razy w tygodniu i tak w kolko.
Wieczorami jestem tak padnieta, ze czesto zasypiam juz ok 21.
A zawsze bylam nocnym markiem, sama sie nadziwic nie moge, ze chodzimy spac z kurami ;)
Moje samopoczucie ok, mam tyle energii, ze moglabym gory przenosic. Jedynie na co narzekam to na tycie i w tym tygodniu zaczal mnie kregoslup bolec. Nie mam pojecia co to bedzie za 2-3 miesiace. Bede inwalidka, nie ma co i to na dodatek potwornie gruba ;)

Poza ta ciagla gonitwa u nas wszystko ok. Dzidzia kopie w brzuchu wiec chyba ma sie dobrze. Na USG (22 tydz) ide dopiero w najblizszy poniedzialek, wizyte u mojej gin mam we wtorek. Juz sie nie moge doczekac tych wizyt, bo miesiac temu bylam wiec dla mnie to wiecznosc ;) no i mam nadzieje, ze w koncu sie dowiem kogo pod sercem nosze.
Na ostatnim USG nic sie miedzy nogami nie paletalo, ale na 100% jeszcze nie mozna bylo stwierdzic.

Nie ma szans zebym Was nadrobila, ale pozwolicie, ze sie rozejrze ;)
Buziaki

Cześć Kochane! nareszcie mam znowu internet! przez ten remont coś mi się stało z modemem i przestał działać :(
postaram się choć trochę nadrobić co pisałyście ostatnio i napisać coś więcej :)
mam nadzieję że już nic nie zepsuje nowego internetu! zostało mi jeszcze malowanie dużego pokoju i jeszcze 2 razy schody...

reklama
Czesc Dziewuszki!
Jejku ja dzisiaj normalnie inwalidka, jak stara babcia sie czuje.
Zrobilam sie strasznie niezdarna, ciagle na cos wpadam, ma ogromnego siniaka na nodze bo nie zauwazylam laweczki od pianina, albo cos mi z rak leci, a na schodach to juz normalka, ze na rure od odkurzacza staje i tylko czekam kiedy sie w koncu nie zlapie i rabne.
Do tego dzisiaj to juz mnie boli chyba wszystko: plecy, biodra, tylek, uda, brzuch, serce, glowa a na koniec chcialam przyspieszyc i zlapala mnie jeszcze lydka.
To sie wyzalilam. Z M sie ciagle nie odzywam wiec nie mam komu.

Do góry