reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Ojeja dziewczyny ale sie rozchorowałam...normalnie dawno się tak nie czułam...leże wiec w domu i próbuję nie rozczulać się nad sobą:)...najgorszy jest katar...normalnie głowa mi od tego pęka...a nie wiem jakie krople mogę stosować??? możecie cos polecić? Wizyte mam w piątek to wypytam lekarza, ale nie wiem jak do tego piątku dotrwam...

reklama
paluszku zgadzam sie, woda morska do nosa i syrop *spam* z naturalnego wyciagu z malin i czosnku i naturalne metody, czosnek, cebula, herbata malinowa, herbata z cytrynka i miodkiem i mleko z masłem i miodkiem
ZDRÓWKA

Czesc Dziewuszki!
A co tu takie pustki?
Wczoraj wrocilam o normalnej porze do domu (15) i ladna pogoda byla to pomylam okna i zaluzje w salonie. Dzisiaj podjade jeszcze do sklepu i podokupuje jakichs lampek moze czy naklejek. A w weekend na bank rzezbimy dynie i mam akurat stoliczek postawiony przy duzym oknie to bedzie super wygladac.
I naszlo mnie na kapusniaczek, nigdy wczesniej nie robilam. Tylko do 22 go gotowalam, jejku ile to roboty a garow.
Lece do pracki, milego dnia!

Hej Kochane.
Mąż dokończył dziś kuchnie, mam już zmywarkę na swoim miejscu mały zlewik i jest cudownie :-)
Gdyby nie to, że strasznie boli mnie prawa strona :-( tak jakby kość miednicy i promienieje aż do tyłu :-( spotkałyście się z tym? ledwo chodzę, leżeć też mi niewygodnie i o :-(

Na 20 idziemy do Buffo na "Sex polski". Ciekawe, bo w teatrze byłam jako dziecko ostatni raz.

I dziś mija nam 2 rocznica od zaręczyn. Pamiętam oczywiście JA, bo Eryk nie ma do tego głowy i w sumie nie wymagam żeby na tą okazję coś szykował. Teatr to przypadek, bo znajoma załatwiła nam wejscie :-) miłego popołudnia i wieczoru kochane.

My dzisiaj wybraliśmy się na oglądanie wózeczków. W końcu "zgwałciłam" chłopa, żeby się ruszył z domu, bo niby jeszcze czas, ale tak jakby coraz mniej, żeby powybrzydzać, pozastanawiać się. Po wizycie w pierwszym sklepie Mój zglodniał, w sumie nic nowego nie powiedział :-D on taki wiecznie głodny jest. I wybraliśmy się coś zjeść na mieście w Sfinxie. Fajnie trafiliśmy, bo to był czas lunchtime'u ;) więc zupka + zlocista shoarma za jedyne 14,50. Objadłam się jak bąk, a bułeczkę zabrałam do domu :tak: będzie w sam raz na kolację, tak lubię to pieczywko, że szkoda bylo mi to zostawić. Dziecku żalowac nie będę co nie ;-):-D A potem pojechaliśmy do drugiego sklepu z dziecięcymi rzeczami. Wizyta udana, sporo pooglądaliśmy. Fajny dziś dzień mam :tak:

tiaa uwielbiam te jedzonka ze sfinksa:) nigdy zjeść do końca nie mogę, bo pękam ;p ja byłam dziś z koleżanką i jej 10miesięczną córeczką na wielkim spacerze:) byłyśmy nad zalewem i karmiłyśmy kaczki:) teraz zrobiłam placki ziemniaczane, bo naszła mnie straszna ochota:) i mam ogromną ochotę tez na colę...:/

Dee Opowiadaj jak było w Buffo bo ja po prostu uwielbiam ich spektakle :)

geniusia Ja mojego siłą czasem wyciągnąć nie mogę. I wybrałaś jakiś model już? :)

Właśnie wróciłam z wieczornego spaceru i jakoś od razu lepiej się czuje :) tylko chyba jakaś głodna się robię... :p

Witajcie dziewczyny net mi od kilku dni strasznie nawalał liczę ze teraz nie bedzie mi to przeszkadzac
ale nie uda mi si enadrobic zaległości

rosniemy na potege na wizycie 30.09 było 350 gram i jest maciupka szansa na dziewczynkę ale pewnie okażę sie przy porodzie :p
jutro mamy w szkole pasowanie na 1 klasistkę jeny ale córcia jest zaapsorbowana tym spac nie może heheheh

reklama
:tak:Suzi-to ty tak jak mój m uwielbiasz jedzonko ze Sfinksa,mi tam znacznie mniej smakuje ale te bułeczki mają pyszne ,Nicol też je lubi.

Geniusia-e to pewnie że fajnie ja to wózki i inne akcesoria dla bąbli mogłabym całymi dniami oglądać.

Dee-oj podzielam Twoją radość,zmywarka to cudowny wynalazek:tak:a jak życie ułatwia

Isia -tylko się zabardzo nieprzemęczaj nasz pracusiu !!!!!uważaj na siebie w pracy!!!

Paluszek -kochana zdrówka dużo życze!!!!:tak:kuruj się !

Jutro mam planowaną wizyte o 16.40 jade do innego lekarza prywatnie na usg 4d już niemoge się doczekać widoku swojego maleństwa.

Dobrej spokojnej nocy dziewczyny.

Do góry