reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Karola2 Witaj ponownie :)

Ale miałam noc, obudziłam się o 2.30 w nocy z potworna zgagą. Ostatnio zakupiłam w aptece taki syrop na zgagę co to kobiety w ciąży mogą brać wiec wstałam idę do kuchni i szukam, szukam i nic. Jestem po przeprowadzce wiec się okazało, że został u mojej mamy.
Mój m usłyszał, że plącze się po kuchni wiec wstał żeby zobaczyć o co chodzi. Jak już mu wyjaśniłam to ubrał się i pojechał do mojej mamy o 3 nad ranem po to dla mnie. Normalnie nie wiem jak mu teraz dziękować. Chyba jakiś super obiadek ugotuje dziś. :)

reklama
blair_90 wspaniały małż, a napisz nam jaki to ten syrop na zgagę, może się kiedyś przyda, choć nie życzę nikomu:)
a gdzie jest ten wątek tylko dla nas, bo ja dostałam kiedyś zaproszenie, ale nie wiem jak go znaleźć?

dzień dobry
widzę ze nie tylko ja zmagam sie z bólami brzucha, stawów itp, ja biorę nospę forte (na rp) 3x1 i pomaga, polecam nospe forte bo jest mocniejsza niz ta bez rp a tansza :)

hejka

no no Blair takiego ema tylko pozazdroscic! i chyba super obiadek naprawde mu sie nalezy!

a ja co noc mecze sie ze skurczami w nogach :( a w dzien chodze jak polamana bo nogi wciaz bola po nocnych skurczach

o kurcze, umyłam podłogę i położyłam się na chwilę żeby wyschła i obudziłam się 2 godziny później :D Chyba musiałam tą noc dzisiejsza odespać :)

Flower nie będę go za bardzo chwalić, żeby chłopak na laurach nie osiadł :D

Blair ale noc ja dzis tez się kimłam na 1,5 córka miała na popołudnie i mnei tylko obudziła bym jej kanapkę zrobiła kochana poopiekowała sie mamą jak ona to mówi
Flower magnez nie pomaga ??? mi sie udało pozbyć skurczy i odstawiłam magnez
Krisowa a mozna ta silniejszą???
Edytka witaj
Aguula Karola witajcie
Isia mam to samo czuje sie taka staraaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
agatulka nospa w ciazy jak dla mnie to podstaa, i ona jest wlasnie dla naas, ta mocniejsza ;)
flower żelazo i magnez łykaj koniecznie

ach jak mnie denerwują te pojedyncze posty ogłoszeniowe !!!

reklama
kurde jak by nie mogły dodac tego do zakupowych wątków

ja własnie czekam az dojdzie szarlotka mniam
obiad zrobiłam wczoraj ryz z kurczakiem w sosie w warzywami mąz wpadł z jednej pracy wziął kanapki zjadł pól talerza i poleciał do 2 pracy
ja mam od rana PPD (Perfekcyjna Pani Domu ) i sprzątam i sprzątam

pochwalę sie moze nei ochrzanicie moja 1 klasistka

Zobacz załącznik 396552Zobacz załącznik 396553

Do góry