reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Krisowa ja też dużo poleżę w tej ciąży, chwilkę przejdę się do sklepu koło bloku i zaraz zasapana wracam, z resztą chwilę postoję to mi brzuch twardnieje, jak pochodzę dłużej to zaraz boli razem z kręgosłupem:/ ale nie mam wyrzutów, że na przykład prasowanie leży parę dni;p nie chcę żeby się coś stało jak się przeforsuję, z resztą przez tą moją tarczycę to muszę bardziej na siebie uważać:/ zero stresu musi być, a to takie trudne:/

ja dziś wyjęłam rybę z zamrażarki, mam kapuchę kiszoną na surówkę do tego, i cukinię w lodówce, jakoś spróbuję to połączyć hehe ja jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o oryginalne potrawy, ja nie umiem zrobić dania z przepisu... za chiny mi nie wychodzi;p dobre co? zawsze coś robię na czuja, albo jakieś danie śmieciowe, z tego co akurat jest w domu;p

u mnie cala noc padało a teraz nawet robi się przyjemnie choc czuć zimny wiaterek
musze dzis nanieśc drzewa zajmie mi to sporo czasu bo bede po jednym kawałku drzewka hehehhe nosic by nie dźwigać oczywiscie ale na noc musze w kominku rozpalic bo pranie zrobiłam i chce by te powieszone wczoraj w nocy wyschło 2 na werande wywalę i na noc wcisną do domu
kupa ubranek mi tu lezy dla maluszka i tak sobie się śmieje ze jak by co mogę rodzić mam wsio prócz chigienicznych typu pampersy żel lub mydełko do kąpieli ooo trza jeszcze kupic cos do chigieny pępuszka ale juz mniej mam zmartwien ze ubranek nie mam

suzi najlepsze dania sa robione na czuje z tego co mamy

ja to w ciaży w ogóle nie mam ochoty na gotowanie, choć nie wyobrażam sobie nie jsć na ciepło i czasem coś wymeczę na kuchni, choc ja nigdy nie lubiłam gotować, dla mnie to takie zło konieczne...

a u mnie wręcz przeciwnie ja kocham gotować mam kolezankę która tak jak ty zło konieczne uważa gotowanie i zawsze się śmieje bo jak przychodzi to ja coś pichcę heheeh

dzieci odebrane ale policzki zimne wrrrr

krisowa - mam tak samo z tym gotowaniem, w ciąży zupełnie mi się nie chce gotować. No ale jakoś trzeba jeść, więc czasem trzeba na siłę coś zrobić.

Co do leżenia - to ja też sporo leżę... w nocy się męczę i spać nie mogę - a w dzień odsypiam. Strasznie mnie męczy ból dziąseł... już mam dosyć, po nocach płaczę z bólu. Paracetamol mi nie pomaga - więc staram się go nie brać. Jedynym dobrym rozwiązaniem które pomaga to płyn do płukania ust - on działa chwila moment i na troszkę tylko. W poniedziałek młody idzie już do przedszkola, a ja jadę do swojego dentysty - może bez kasy mnie przyjmie i mi ulży w bólu. Poszłabym tutaj na Wolę, obok siebie ale to jedna wielka mordownia - więc rezygnuję...

Co do ogłoszonych zamieszczanych przez inne nie proszone osoby - staram się usuwać, w miarę jak tylko tutaj zaglądam.

Straciłam wenę nie kojarzę co miałam napisać... odezwę się później

witam piątkowo..widzę niemoc Was dorwała..a ja od rana nie mam chwili by poleżeć..i nadal nie będzie bo goście zapowiedziani..robie krewetki...zrobiłam bigos, gołąbki, kluseczki, sałatkę..i teraz szukam inspiracji do brokułów...

witam nowe mamusie na forum..fetulka:-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe lutowe mamusie. Jestem nowa na forum i po prostu chciałam się przywitać. Mam termin na 10 lutego. Mam nadzieję, że będziemy miło rozmawiać i spędzać czas na forum. Pozdrawiam:)

Hej :tak: witamy na forum, napisz nam coś o sobie :) mamy taki wątek poznajmy się :) miło powitać kolejną lutowa mamusię :-)

A ja mam tak dobry humor już 3 dzień, że to aż podejrzane :szok::-D

Do góry