reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Paluszek zdrówka zyczę
Blair ja tez ze spacerku z psiakiem właśnie wróciłam duzo mi dają spacerki
Geniusia czyli mega udany wypad nei dośc ze wózki obejrzane to i porządne jedzonko było :p ja bułeczki kurcze na dniach mam robić :p
Suzi u mnie wczoraj były placki ziemniaczane eheheheh
Dee dla mnei etz te urządzenie to mega super wynalazek wsadzam na noc wsi i w nocy krasnoludki czynią cuda wianki za mnie
Isia moja kapsutka kiszona czeka tez na mój kapuśniak aa tynia to juz za kilka dni u nas w Polsce to mniej popularna tradycja ale coraz częsciej widze wdrazana

reklama
blair ja swojemu powiedziałam, że czasu coraz mniej, a może być tak, że potem ja nie dam rady chodzić, a że wybredna jestem, to Mój jest świadomy, że jakby coś wziął wybrał sam i to nie w moim guście, to bym mu truła nad uchem lub bym się nabzdyczyła ;) My do tych sklepow z miesiąc się wybieraliśmy, jakoś w końcu udało się mu wpoić, że w tym tygodniu idziemy i już, bo trzeba się zacząć rozglądać na żywo zanim ewentualnie wybierze się via net. Myślimy o firmie teutonia, być może model beyou. Akurat są w sklepie w Łomiankach 8-9.10 jakieś mega promocje, a tam jest sklep z tymi wózkami.

hej, w Buffo było genialnie!! Płakałam niemalże ze śmiechu :-D polecam z czystym sercem!!

Zmywarkę mam od dawna - rok już będzie, tylko ciągle stała w złym miejscu i dezorganizowała moją prace w kuchni :-p
Teraz w końcu wszystko jest szybsze i łatwiejsze :-)

A mi nadal dziewczynki dokucza pachwina/miednica. Boli jak cholera :-( cały spektakt syczałam i szukałam sobie dobrego miejsca. Nawet w domu na leżąco nic nie pomagało. Może troszkę leżenie na prawym boku - na którym w ciąży podobno leżeć nie można.
Boje się czy to ucisk na nerw czy może zapalenie jajnika :-(
Idę jutro na wytęsknione 3d. Mam nadzieję, że lekarz sprawdzi przy okazji czy przypadkiem to nie problem z jajnikiem.
Boję się strasznie :-(

Wyczytałam w super internecie, że ciąża wyklucza zapalenie przydatków, ale nie można zawsze wierzyć google.
Moja gin przyjmuje od 13 więc zadzwonie do niej i zapytam co i jak. Może każe mi przyjść poza kolejką...

Ostatnia edycja:
czesc.. no wreszcei wiecej czasu na net _ L4 na miesiac :) Nie bede pisac publicznie dlaczego , ale w naszym kraju wszytko stoi na głowie.

Dzidzia w brzuchu rosnie, kopie..zaczynam przyzwyczajac sie do imienia Stefan, ale nei wiem czy sie uda..:rofl2:

W poniedzilaek starsza cora bedzie pasowana na przedszkolaka, przynajmneij bedę mogla na tym być :)

Emil_3 zdrówka
ja sie ratowałam tantum werte syropkiem dla ciezarnych i karmiących sok z malin i aroni lub bzu

Mitra ja za kilka godzin mam już pasowanie a tak się denerwuje jeny jak to ja bym miała występ hehehehh

właśnie wróciłam od dalszej sąsiadki która trafiłam na ogłoszeniach i zakupiłam siatę ubrań mam juz kombinezonik na zime i ubranka ok 30 sztuk za 100zl i 3 razy tyle jest jeszcze do odkupienia bo jej siostra z niemiec po swoejj córce zostawia ale na razie płci nei znam wiec brałam neutralne rzeczy
wiec do szpitala i na kilka dni 1 jestem bardziej maluch przygotowani

Witajcie po długiej przerwie :)
Ale mam dużo do nadrobienia!

Obecnie w domu mamy mały szpital - wszyscy jesteśmy chorzy :(
Synek ma katar już od 3 tygodni. Ciągnie mu się to i ciągnie, bo nie umie nosa wydmuchać. Kiedyś potrafił, a potem długo nie chorował i zapomniał jak to się robi. Już mu zapowiedziałam, że bajek ani niczego innego w tv nie będzie oglądał jeśli się nie nauczy, bo inne sposoby nie działają. No i tak wczoraj minął dzień, dzisiaj już pół następnego, a on nadal nie umie :(

Pochwalę się też, że kupiliśmy wózek :)
Mieliśmy jeszcze poczekać, po usg połówkowym 18 października chcieliśmy pojechać do sklepu coś pooglądać, ale na allegro trafiła się okazja i kupiliśmy bez oglądania. Wózek był używany przez nieco ponad rok, a kosztował o 1000 zł mniej od nowego. Jutro kurier ma go przywieźć do firmy męża, wieczorem mąż go przywiezie i złoży, więc w sobotę może uda mi się zrobić zdjęcia żeby go Wam pokazać ;)

reklama
Ale dziś jest dzień :-p
ból - nadal nie do zniesienia, ale spoko. Siedze sobie w pracy a menago do mnie o 14:20 (gdzie pracę kończę o 15:30) "Dorota, snujesz się tak, źle się czujesz, idź do domu" :-D bez pytań poleciałam się przebrać.
Wracam do domu, chcę zrobić mężowi niespodziankę, wchodzę ... a on robi pierogi ruskie <3 moje ukochane.
Miły dzień. Teraz sobie poleżę i postaram się odprężyć :-)

Do góry