reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
także nie dostałam zaproszenia :(
Udało mi się częściowo nadrobić zaległości w czytaniu, po kilku godzinach w pracy przed kompem w domu mi się nie chce już tyle siedzieć.
Od jutra zaczyna się dla mnie intensywna praca, przychodzi do nas nowa dziewczyna, którą będę musiała wprowadzić w obowiązki. Już jej współczuję bo ciężko czasem ze mną wytrzymać. Ostatnio doszłam do wniosku, że psychiatra by mi się przydał....

Isia dzieciaku cicho mi z ta starością, bo Cię huknę :wściekła/y::-D Poza tym kobieto 100 lat!!! dużo spokoju, spełnienia planów, dużo sił! Buziaki urodzinowe :laugh2: Mnie w sumie 30 przeszła i poszła, choć były to o tyle ważne urodziny, że podjęłam takie dość ważne i trudne dla mnie osobiście decyzje, parę błędów do przodu. Najgorzej przeżywałam 27 urodziny, z płaczem i załamaniem. No i może moje ostatnie... 35 :baffled: może bez ryków i cyrków, ale zdołowana byłam jaka to ja stara jestem i że powyżej 5 zaokragla się w górę, a od 35 to w górę 40 :baffled:

Dziś byli u nas goście, były współlokator Mojego ze swoją kobietą. Nie lubię tego kolegi, obawiałam się trochę tej wizyty, przez tego gościa już dwa razy się mocno popłakałam, nie wiem, ale takiego 'lekko" chamowatego sposobu zachowania nie trawię. Jednak dziś było ok, co było miłym zaskoczeniem dla mnie. Więc dzisiejszą wizytę uznaję za mile udaną :tak: Goście dostali na obiad zapiekankę ziemniaczaną z kiszoną kapustą, kiełbasą, papryką i cebulą :-) Przy nich zjadłam chipsy, a staram się unikać, za bardzo je lubię i wcinam bez opamiętania :/

Ja to nie tylko, że fantastykę czytam, ale i babskie romansidła czy różne inne książki, Dana Browna pochłaniałam. Czasem jak mnie jakaś powieść wciągnie, to aż trudno mi iść spać i kładę się dopiero, jak mi się rozmywa tekst i przestaję rozumieć ;-)

kitek -dużo zdrówka dla Ciebie:tak:no i trzymam kciukasy co by z tym załatwianiem wszystko posżł po WASZEJ myśli!!!!kuruj się cobyś szybko sił nabrała.

Susi-prosze tu bez obrażania(żart)ja jestem z tych fryzjerek która pyta po 10razy ile z długości obciąć bo wiem że ludzie narzekają że fryzjerki tną bez opamiętania:tak:choć strasznie czasem korci jak się widzi że ktoś ma włosy w opłakanym stanie a chce obciać jedynie 1cm gdzie to nic nie da,ale ja nigdy nie tne wiecej niż ktoś mi pokaże :tak:bo niestety włos na miesiąc maksymalnie urośnie do 1.5cm nie więcej .Faktycznie było intensywnie i lekarza zaliczyłaś,super że wszystko dobrze z maluszkiem to najważniejsze ,to wzasadzie nic nie wypoczęłaś tylko w biegu.Gratuluje syna!mam nadzieje że ja w czwartek na usg 4d też poznam płeć maleństwa:)

Isia -to wszystkiego najlepszego kochana!!!!sto lat !!!!spełnienia marzeń!!!!i co najważniejsze dobrych pracownic Ci życze coby Cię odciążyły!!!!!!!!!!!I tam stara ,mi też wczoraj stukło ale 29 :-psame imprezy a 30-tego miałam 5tą rocznice ślubu.

Digitalis -a co to za ważny dzień dziś dla ciebie?bo ja chyba nie w temacie?jeśli można wiedzieć czyżbyś też miała urodzinki?????

Ostatnia edycja:
reklama
Isia, mama Niki wszystkiego najlepszego Wam zycze, duzo zdrowia, szczescia, milosci, kasy no i zdrowych dzieciaczkow.
mi 30-stka stuknie pod koniec stycznia.w planach mialam imprezke ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo juz bede w mega zaawansowanej ciazy i pewnie nie bede miala glowy ani sily zeby cos zrobic.termin mam na 8 lutego, moze sie zdarzyc ze dziecko bedzie chcialo przyjsc wczesniej i wtedy w szpitalu bede.

Do góry