reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

dzwoniłam teraz do lekarza żeby sie umówić na 4d:-) przyjmuje w poniedziałki i czwartki więc chyba nie wytrzymam i w poniedziałek polecę....
Powiedział że maksymalnie 250 zł............kurcze, to dużo czy normalnie? mój małżonek pewnie za głowę się chwyci....zadzwonię jeszcze do jednego żeby porównać

reklama
wczoraj byłam u lekarza opisze pozniej w odpowiednim watku,bo zaraz musze leciec po malinki :) u dentysty tez bylam i wszystkie zabki zdrowe na szczecie :)

ja za 3d w wawie placiłam 250zł

ja jestem z moim M 6 i pół roku, a po ślubie 25 września będzie rok, a z uwagi na to, że oboje mamy po 22 lata to praktycznie jesteśmy ze sobą odkąd pamiętamy i żyć bez siebie nie możemy :)
co do dzielenia obowiązków to tak Was czytam, to mam wyrzuty sumienia, bo mój M praktycznie wszystko robi w domu, a ja to w sumie nic ;/ narzekać na niego nie mogę, pierze, prasuje, gotuje, sprząta dosłownie wszystko, a ja nawet obiadów nie gotuje (no może czasami jak mnie najdzie chęć), wredna żona ze mnie ;/ ale przez to co Wy napisałyście to mam mocne postanowienie poprawy :) może jakąś kolację przy świecach czy coś zrobię :)

Witajcie.

U mnie ok. Też czasem mam kłucie oraz ciągniecie w dole brzucha. Macica się rozciąga - pewnie dlatego to czujemy ;) Głowa do góry na pewno jest wszystko ok.

Na medatora naszego forum - zgłaszam swoją kandydatourę hehe nie ma to jak - być skromnym :p

Mały w przedszkolu, a ja z mężem w domku. Zaraz jadę do koleżanki po kolejne ciuszki :) Znów mi coś załatwiła - w szoku jestem, że tak dużo...

Zmykam, miłego dzionka

dzwoniłam teraz do lekarza żeby sie umówić na 4d:-) przyjmuje w poniedziałki i czwartki więc chyba nie wytrzymam i w poniedziałek polecę....
Powiedział że maksymalnie 250 zł............kurcze, to dużo czy normalnie? mój małżonek pewnie za głowę się chwyci....zadzwonię jeszcze do jednego żeby porównać

Normalnie. ja sie dzis wybieram do Roszkowskiego i tam sa dopiero porąbane ceny ;/

w Poznaniu wszędzie gdzie dzwoniłam biorą za 3d/4d 300zł, ale na koniec zrezygnowałam z tego badania, bo nie mam zaufania do żadnego z lekarzy, który je wykonuje, może jeszcze zmienię zdanie, bo do końca 25 tyg takie badanie ma jeszcze sens, czyli w sumie do połowy października mam na decyzję:)

czesc wszystkim. w koncu Was nadrobilam bo niezle naskrobalyscie.ja juz z dnia na dzien po pracy czuje sie bardziej zmeczona, jak duzo chodze i stoje to niezle krzyze i tylek mnie boli.
co do meza to znamy sie 15 lat, malzenstwem jestesmy ponad 3 lata a o dziecko staralismy sie prawie 1,5 roku.u nas jest niestety kiepski podzial obowiazkow- do mojego m nalezy sprzatanie garazu, piwnicy - ( a to robi sie rzadko), mycie auta i wyrzucanie smieci.jak zaszlam w ciaze to przynajmniej umyl okna i czasem cos poodkurzy, no i siatki nosi.ja z kolei odpowiadam za cale mieszkanie, pranie i prasowanie.z obiadami mam raczej spokoj, bo moj m nie jest wymagajacy, w ciagu tyg. przynosze obiady z pracy, w sob. sobie sam cos gotuje, bo chce. za to w domu jest zlota raczka, jak cos sie zepsuje to od razu to naprawi, nawet nie musze mu mowic.

reklama
propo usg 3d my sie chyba zdecydujemy , jeszcze pogadam ze swoja ginka co ona na to, choc sprzetu takiego nie ma.kolezanka dala mi namiary do lekarza ktory robi to b. dobrze za 200zl.

Do góry