reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

ja czasem nie mam siły specjalnie wchodzić pod prysznic i też używam chusteczki. moim zdaniem super się sprawdzają.

wszystkie infekcje w ciąży są od zasadowego ph w czasie ciąży, dlatego też warto jeszcze aplikować Lactovaginal. Chciałam jeszcze stosować globulki Vitagyn C, ale mój lekarz twierdzi,że zbyt mocno obniżają ph i lepiej w ciąży ich nie stosować. Także zostanę przy Lactovaginalu tak jak zalecił jedna kaps. co 4-5 dni - do samego końca ciąży :)

u mnie w ogóle prawie nie ma śluzu po leczeniu, mam dokładnie to samo co przed ciążą... mam nadzieję, że jak będę dbać o higienę bardzo mocno to już syfek nie wróci, bo bardzo nieprzyjemne były te upławy :(

reklama
O Rany Boskie Józefie Święty! O 18 się położyłam z książką pozwalając sobie na chwilę relaksu i nawet nie wiem, kiedy mi się usnęło :-). Teraz się budzę i patrzę, która godzina i aaaa.... :zawstydzona/y:

Ja jestem już w 17tc :) termin mam według kalkulatorów na 17.02 :)
pozdrawiam i życzę wam duuuuużo spokoju :)

hchyyx8dqajkxsf1.png

Ostatnia edycja:
ja miałam centralnie na środku. Dzis jeszcze nic nie czuję. Zmartwiłam się, bo raczej wcześniej nic mnie nie bolało.

kolejny piękny dzień :-)

WItam kochane. Planuję dzisiaj skoczyć do miasta bo mam parę spraw:-) miłego dnia Wam życzę.

Co robimy z tym moderatorem? przydałby się koniecznie, powstają niepotrzebne tematy, jakoś trzeba by było uporządkować:-) dziewczynki zgłaszać się która chętna

Dee ja również czasem mam takie kłucia jakby w środku pod wzgórkiem łonowym. Zapytam dzisiaj lekarza.

W necie przeczytałam, że może mieć to związek z szyjka macicy albo się nam wszystko rozciąga żeby było miejsce dla dziecka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry