reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

witam niedzielnie
qrcze, ale miałam noc, najpierw nie mogłam zasnąć, a potem obudziłam się nie wiadomo czemu przed 3 w nocy i nie mogłam zasnąć do po 5:wściekła/y: czuję się teraz koszmarnie, źle i niewyspana:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczyny :)

U mnie dziś kiepsko, noc okropna. Nie dość, że średnio co 2h się budziłam, to jeszcze nad ranem jakieś stado pijanych baranów się pod oknami darło więc też mnie obudzili. Koło 8 wstałam zapłakana bo jakieś koszmary miałam i już więcej się nie kładłam :wściekła/y:
Humor mi dzidzia poprawiła bo zanim się podniosłam to zaczęła robić górki i rybki, więc to chyba tak na pocieszenie było :)
Jeszcze mnie głowa zaczęła boleć, także dzień mam już z głowy i pewnie cały przeleżę :(

Kitek81wspolczuje tego braku snu w nocy ja jak sie budze to na sikuu tylko i jest to mnie wiecej 3 razy w nocy ale idzie przezyc,jedynie co mnie dzis rano obudzilam to moj porabany sasiad ktory zaczą sobie w niedziele rano kosic trawke:wściekła/y:
M85z tymi koszmarami to tragedia ja mialam wczorajszej nocy koszmar a bylo to tak wstalam w nocy tak mniej wiecej o 3.30 zjadlam pol czekolady i poszlam spac,nastepnie przysnilo mi sie ze nagle przytylam parenascie kilo i pojawily mi sie na brzuszku i na nogach wielki rozstepy ale tak wielkie ze az podeszly mi krwia i byly szerokie jak kciuki :szok:masakra jak z rana sie obudzialam to powiedzialam ze nie zjem nic wiecej w nocy normalnie sie przestraszylam:-(

Pluszacze niezły koszmar ;p no wczoraj była pełnia, to pewnie dlatego nie można było się wyspać porządnie :/ ja miałam za to piękny sen... śniło mi się, że wygrałam 380tys zł i byłam taka happy ;p muszę teraz na portfel uważać ;p

Widzę, że dzisiaj większość z nas miała ciężkie nocki. Mi się śniło, że teściu mi umarł :-( a o 5 rano jakiś idiota trzaskał mi się pod oknami. Obudziłam się z takim ciśnieniem, że jak wyskoczyłam do tego okna, to facet musiał się chyba przestraszyć mojej rozdartej facjaty, bo się pozbierał w 30sek:-D Poza tym straaaaasznie wysypało mnie na plecach. Takie małe krostki :eek: Ale dobrze, że na plecach a nie na twarzy :-)

witam niedzielnie :)

Olcia ja niestety tez mam wysypane i plecy i dekolt :( fajnie ze nie twarz ale w ogle to po co gdziekolwiek ;-)

no a po za tym dzis nie mialam problemu ze snem a i tak caly dzien chodze ziewam i bym mogla tylko lezec i spac - taki jakis dziwny dzien :-)

Hej hej :)

Ja tez ostatnim czasem nie za bardzo sie wysypiam mam lekkie problemy ze snem w tej ciazy, przy 1 spalam 24na dobe a teraz krece sie , wierce, zucam, podskakuje, odkrywam-zakrywam i do tego jak zasne to chrapie :-D:zawstydzona/y::szok:jakas masakra doslownie hehe..
Noi te bole glowy moja polozna powiedziala, ze gdy spada mi cukier we krwi to powoduje bole glowy ...ale czy to prawda jak czasem zjem i tez mnie boli?!
Koszmary tez miewam czasem lub dosc dziwne sny ?!
co kiedys podczas snu nic by mi sie nie przysnilo bo nie wierze w sny ..

A jakie zachcianki macie? bo ja ostatnim czasem sie zorientowalam ze to ogorki z chilli konserwowe lub kiszone, noi serki wiejskie z tymi ogorkami chrupalabym caly czas :-):eek:.
Noi curry :rofl2:

Pozdrawiam Lutoweczki xxx

A ja w przeciwieństwie do Was ostatnio śpię jak zabita- kładę się o 23 i nawet nie wiem kiedy już budzik dzwoni na 7 i muszę syna do przedszkola wyprawić.
Dzisiaj wybraliśmy sie na basen rodzinnie i chyba się trochę przeforsowałam, bo teraz mnie nogi bolą jak nie wiem. Mąż stwierdził że 30 basenów to już stanowczo za dużo na mnie. Potem tylko siedziałam w ciepłym brodziku i patrzyłam jak oni wariują na zjeżdżalni :-(
Flower mnie niestety wysypuje na twarzy, z reszt ciala mam spokoj.
A jutro kontrola u dentysty, wrrr...

reklama
geniusia co ja bym dała za pochmurny dzień. Dzis w Wawie był taki upał że ledwo to znosiłam - a niestety cały dzień w pracy:(

Isia czy Ty przypadkiem nie jesteś pracocholikiem:/ Odpocznij czasem dziewczyno.

Jutro wolne więc może wezme sie za ogarnianie ubranek dla maluszka bo siostra mi wczoraj przywiozła kilka toreb, łózeczko, pościele itp. Wiele z tych ubranek pozyczyła ode mnie, a teraz zwraca. Jutro okaże sie w jakim stanie...

a mi sie śniło że spotkałam koleżankę w sklepie, tyle że na wózku inwalidzkim jechała:/

Do góry