lady polecam oliwkę dla dzieci byle nie Jonsona bo uczula, a jak Ci zostanie po ciąży to dla maluszka będziesz miała. Prócz tego używam PerfectMama na rozstępy, chociaż tak jak już wczesniej któraś dziewczyna pisała wszystko zalezy od genów. Niektóre mamusie się nie smarują i skórę mają gładziutką, inne znów kupują mustele i inne tym podobne a rozstępów mają mnóstwo. Tak więc nie ma reguły, ale nawilżać oliwką nie zaszkodzi
trina będzie dobrze, zobaczysz że za miesiąc, a nawet wcześniej sam będzie chętnie chodził. Mój pierwsze dwa tygodnie nic w przedszkolu nie jadł na znak prostestu, potem już było z górki
krisowa gratuluję poczucia pierwszych ruchów. Cudowne uczucie, nieprawdaz?
Isia gdzie ten Twój brzuch? bo nie zauważyłam
nie dziwie się że chcesz jak najdłużej ukryć ciąże ale z taką figurą to póki co chyba nie masz z tym problemów
OlciaLolcia a czemu co 2 tyg? masz zagrożoną ciążę czy Twój lekarz tak przyjmuje? u mnie wizyty są co 4 tygodnie, dltego się dziwię... ruchy możesz juz jak najbardziej czuć - każdy w innym czasie
betibeti to długo w tajemnicy przed dzieciakami trzymasz tak ważną informację - podziwiam. Ja bym pewno od razu się wygadała
a 28-ego tez mam szansę zobaczyć płeć
mama Niki myśmy od razu dawali na 7 godzin, tzn po leżakowaniu i podwieczorku odbieraliśmy, bo tak od razu się młody przyzwyczaił ile czasu w przedszkolu spędza. Tak przed każdym leżakowaniem by na nas czekał że a nóż go odbierzemy, więc chyba lepiej od razu iść na całość.
Flower glukoze wszystkim sprawdzają ale mi ginka mówiła że po 24 tygodniu chyba dopiero.
U mnie w zasadzie w porządku, trochę męcza mnie bóle głowy i czasem brzuszek pobolewa. Strasznie bolą mnie nogi, ale to pewno od dzisiejszego pielenia, poza tym w pracy juz praktycznie wszyscy wiedza o ciąży i ciagle pytają czy cos mnie nie boli. Nie spodziewałam się takiej reakcji, a tu szok.