mama Niki
Ewelina
Digitalis,Isia-no właśnie jestem bardzo zadowolona ze swojej lekarkijest delikatna na każde pytanie wyczerpujaco odpowie,jest to moja pierwsza ginekolog i tak do niej chodze aż do dziś.Prowadziła mi pierwszą ciąże i wszystko było ok także teraz tez jej ufam.Tylko pech chciał że teraz jest na urlopie.Dzis na tej prywatnej wizycie byłam u lek,którego totalnie nie znałam.troszke się zdenerwowałam jak zobaczyłam starszego faceta,na szczęście badać się nie badałam a robiłam jedynie usg.Bardzo komfortowo dla mnie bo robił mi usg przez brzuch więc nie czułam się nie komfortowo,wizyta była miła wszystko ok dzidzia bardzo ruchliwa i to mi wystarczyChciałam zobaczyć że dzieciątko fika-teraz spokojnie moge jechać na urlopik.
Urodzinki i po urodzinkach-chłopcy od szwagierki zadowoleni bo dostali od nas w prezencie te deskorolki na dwóch kołach także radocha była,odrazu chcieli iść na dwór testować nowy sprzęt a pech chciał że deszcz padał.Objadłam się na urodzinkach za dwóchpełna jestem jak nie wiem co do jutra rana mi wystarczy:-)
Rano jak wstane to właściwie musze jechać do przychodni zrobić badanie krwi i moczu,lekarka mi ostatnio dała skierowanie więc musze jutro leciec zrobić.
a no i zapomniałabym-Witam nowe forumowiczkinic zmykam oglądać Pamiętniki wampirów-m buczy że oglądam w ciąży takie filmy a potem mi się głupoty śnią-ale co zrobić jak ja tak bardzo lubie ten filmDobrej spokojnej nocy kochane
Urodzinki i po urodzinkach-chłopcy od szwagierki zadowoleni bo dostali od nas w prezencie te deskorolki na dwóch kołach także radocha była,odrazu chcieli iść na dwór testować nowy sprzęt a pech chciał że deszcz padał.Objadłam się na urodzinkach za dwóchpełna jestem jak nie wiem co do jutra rana mi wystarczy:-)
Rano jak wstane to właściwie musze jechać do przychodni zrobić badanie krwi i moczu,lekarka mi ostatnio dała skierowanie więc musze jutro leciec zrobić.
a no i zapomniałabym-Witam nowe forumowiczkinic zmykam oglądać Pamiętniki wampirów-m buczy że oglądam w ciąży takie filmy a potem mi się głupoty śnią-ale co zrobić jak ja tak bardzo lubie ten filmDobrej spokojnej nocy kochane