reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Mitra- ja jak pojawi się dziewczynka to tak myślałam, żeby zrobić np. pomalować po skosach pół pokoju np. róż a drugie pół niebieski. Wydaje mi się, że póki dzieciaki będą małe to jest dobra opcja. Chyba że będzie drugi chłopak to po kłopocie:)

reklama
Witam Lutóweczki

Geniusia zaciskam kciuki &&&
Angelika super
Dee nie ma to jak pozytywne nastawnienei na pracę heheheheh
ja wczoraj wieczorem przez tel odmówiłam przyjścia dziś wedle grafiku mam wolne a tu nagle ze 2 kucharka sobie nei radzi a co mnei to mam wolne zaplanowane mam remont w domu pełno sprzatania a po 2 mam dzieci z którymi chce spędzić ten dzien czuje że weekend bedzie niemiły z dogryzaniem

co do pokoiku to my juz mamy parkę wiec nei będzie dużego problemy z roczek w sypialni mały pomieszka z mama i tata potem wprowadzi sie do pokoju brata lub siostry a że mamy pietrowe łóżko to nie ma problemy

Geniusia nie martw się na zapas. Na pocieszenie dodam, że my oboje z M pracujemy w budżetówce on na uczelni ja w służbie zdrowia i z naszymi pensjami to możemy jedynie pomarzyć o kredycie:zawstydzona/y:
Agatulka ja też bym się nie zgodziła na taką nagłą zmianę, zwłaszcza, że miałaś inne plany.

na86 hmmm mam pewną propozycję na opryszczkę. Sposób z medycyny naturalnej, sprawdziłam na sobie ładnych parę razy. Leczyłam tak jęczmienie na oku, złoto nie pomagało ani żadna maść. Zależy to od stopnia zdesperowania lub nie brzydzenia się ;) Trzeba nasiusiać na czystą gazę lub watę legninę czy cos podobnego i przyłożyć do chorego miejsca, i trzymać taki okład choć parę minut, potem to samo powtórzyć parę razy w ciągu dnia. M.in. tak sobie wyleczyłam ranę po wycięciu znamienia na klatce piersiowej, miałam uczulenie na nici chirurgiczne i nieprzyjemnie ropa mi ciekła.

hej dziewczynki:-)

Mitra-my mamy 2 pokoje a w 3-cim naszą sypialnie,jak narazie to bąbel po urodzeniu bedzie spać z nami w sypialni.Jak urośnie to zostanie ewakuowany bądź ewakuowana do pokoju Nicolki.Tyle że jak bedzie chłopczyk to niestety bedzie musiał spać w fioletowym pokmoiku z różowymi mebelkami w wróżki.Kurcze niebęde wyrzucać nowych mebli i w dodatku za taką sporą cene,tak mi się podobały że kupiłam je Nicol jak urządzałam jej pokoik.Mam w planie jedynie kupić łóżko piętrowe a Nicol zabiore łóżeczko co by było dla maleństwa,tyle że będe musiała kupić takie oparcie na to dolne łóżko coby mi Nicol z łóżka nieuciekała.

geniusia-musisz być dobrej myśli a nóż będzie ok:tak:a na opryszczke ciekawa metoda jednak tak jak piszesz wersja dla odważnych ,ale jak działa to czemu nie.

Rany jaka dziś daremna pogoda zapewne tak bedzie już pare dni,masakra nawer na dwór nie można wyjść,już niewiadomo co z tym dzieciem robić.Jak narazie lecą bajki o 11.30 2godzinki drzemki to i ja się położe jak się da:tak:a po 17 jak m zamknie warsztat to moze go wyciągne na basen to mala popływa i się wyszaleje,lepiej bedzie spała.

Wiecie wczoraj zaszalałam po 23 zachciało mi się frytek i szcheika z Macdonalds,i normalnie aż do dzisiaj jestem w szoku b m bez pisknięcia wsiadł w auto i mi pojechał,normalnie kochany a do Maka mamy ponad 15km:-)to chyba pierwsz taka moja wymyślata zachcianka w ciązy:-DZmykam kochane bo puściłam króliczka po mieszkaniu i widze że szaleje na maksa więc musze go przypilnować:tak:miłego dzionka

ja opryszczkę leczylam niedawno zoviraxem i pomoglo, potem jak wyszla drugi raz to przyklejałam plasterki rozpuszczalne i wyleczyla sie ranka bardzo szybko.

Musze przyznac medal tantum rosa, pare dni temu narzekalam na grzybice, a teraz wreszcie wszystko wraca do normy:) moze tez wreszcie lek od lekarza zaczal dzialac, ale fakt ze dopiero po tantum r. uplawy mi przeszly.

hej dziewczynki:-)

Mitra-my mamy 2 pokoje a w 3-cim naszą sypialnie,jak narazie to bąbel po urodzeniu bedzie spać z nami w sypialni.Jak urośnie to zostanie ewakuowany bądź ewakuowana do pokoju Nicolki.Tyle że jak bedzie chłopczyk to niestety bedzie musiał spać w fioletowym pokmoiku z różowymi mebelkami w wróżki.Kurcze niebęde wyrzucać nowych mebli i w dodatku za taką sporą cene,tak mi się podobały że kupiłam je Nicol jak urządzałam jej pokoik.Mam w planie jedynie kupić łóżko piętrowe a Nicol zabiore łóżeczko co by było dla maleństwa,tyle że będe musiała kupić takie oparcie na to dolne łóżko coby mi Nicol z łóżka nieuciekała.
heh to masz podobny problem bo ja mam zielononiebieskie meble w motylki

no to niestety :no: koniec z pracą u mojego Lubego. Szef nawet nie pozwolił na wtrącenie choć zdania przez pracowników. :-( Przedstawił opcję - albo zakładacie własne firmy i dla mnie pracujecie, albo won. Na założenie własnej firmy i prace dla niego nikt się nie zgodzi, bo - brak urlopu, brak nadgodzin, brak zwolnienia na siebie lub na rodzinę, poza tym i tak pracownikom ostatnio nie do końca w terminie płacił, a co dopiero jeśli by byli jako obce firmy, ostatnio nawet zalegał z płaceniem za papier do xero. :no: Mój Luby spróbuje wziąć zwolnienie, choć jakakolwiek kasa by była na bieżąco, a w końcu maleństwo w drodze. :no: Ale mi się płakac chce...

reklama
geniusia na pewno wszystko się jakoś samo ułoży. Sama to sobie wmawiam codziennie, bo u nas też nieciekawa sytuacja, bo tylko M pracuje, a ja studiuję dziennie i M też studiuje, więc jeszcze kasa na studia idzie, ale staram się myśleć pozytywnie i Tobie też tego życzę :) będzie lepiej

Do góry