Witam Wszystkie Lutowki troszke malo sie tu udzielam bo ciagle brakuje mi czasu:-(Oczywiscie wszystkim jeszcze raz Gratuluje ;-);-), chwile przed wyjazdem do Pl na wakacje dowiedzialam sie ze jestem w ciazynapisalam kilka razy a potem szybkie pakowanie sie i zbieranie do urlopu miesiecznego. Wlasnie jestem tydzien po usg 1, widzialam bijace serduszko i zarodek ale ciaza wyglada na mlodsza niz pokazuje ostatnia miesiaczka o 2 tygodnie ..zobaczymy co powie lekarz teraz jak pojde pod koniec nowego tygodnia przed powrotem do uk..juz sie nie moge doczekac.
Czuje sie w miare dobrze tylko ranne i popoludniowe mdlosci mnie mecza bardzo a zwlaszcza wtedy gdy mam nie umyte zebynoi wiecznie czuje glod a z 1 ciaza kompletnie inaczej sie czulam ....to tyle u mnie
Pozdrawiam przyszle MAMUSIE :-):-)
mysle ze to dobry pomysl tylkop chyba jeszcze za wczesnie ...?
Czuje sie w miare dobrze tylko ranne i popoludniowe mdlosci mnie mecza bardzo a zwlaszcza wtedy gdy mam nie umyte zebynoi wiecznie czuje glod a z 1 ciaza kompletnie inaczej sie czulam ....to tyle u mnie
Pozdrawiam przyszle MAMUSIE :-):-)
ja o wątku zamkniętym pomyślałabym jak już mało będzie zgłaszać się nowych osób a my poznamy się bliżej... może jakiś miesiac co sądzicie????
mysle ze to dobry pomysl tylkop chyba jeszcze za wczesnie ...?
Ostatnia edycja: