reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Mina...strasznie mi przykro:(:* 3maj się kochana;*

dziewczyny...widzę, że nie macie moderatorki ani wątku zamkniętego dla szczególnie udzielających się na forum mam:) na moderatorkę nie zgłaszam swojej kandydatury, bo i tak mam już dużo obowiązków na głowie:) ale założyłam nam wątek zamknięty:) proponuję, abyście chęć przynależności do grupy zgłaszały mi poprzez wiadomości prywatne:) warunkiem przystąpienia do grupy jest aktywne udzielanie się na forum i wpisanie się na listę lutówek:) podoba Wam się ten pomysł??:)

Soglam, Mina- ściskam Was mocno i tak naprawdę nie wiem co napisać:(

Kurde a ja mam następną wizytę dopiero 10.08 (usg genetyczne) a u mojego gina dopiero 6 września! A przez ten czas to chyba wpadnę w nerwicę, czy wszystko ok!

Katar dalej mnie męczy, kaszel zresztą też i głowa nawala wieczorami, więc nawet kompa czasami nie włączam, bo jakoś sił brak!

Pozdrawiam Was cieplutko i trzymam kciuki, żeby pozostałe dzieciaczki zdrowo nam się rozwijały:)

Czesc Dziewuszki!
Daissy ja teraz mam tak samo na wieczor sie czuje okropnie, tymbardziej, ze wymeczona po calym dniu a rano moglabym gory przenosic.
Wlasnie znowu mnie M obudzil o 5:30, jestem juz po prysznicu, nakarmieniu kotow i malego buga, poscielilam lozko, wstawilam gary do zmywarki (nareszcie dzialajacej:-)), nastawilam pralke i tak siedze na kanapie i patrze sie na te nieszczesne pudelka i chyba zaczne je rozpakowywac zaraz.
Dzisiaj mam na pozniej bo dziewczyna co ze mna robi ma wolne i jestem sama. Odwolalam sobie jeden domke bo przeciez do 20 nie bede siedziec w robocie a ten co mam to trzeba zawsze pozniej przychodzic bo jak przyjde z rana to taki syf, ze przejsc nie mozna.
Nie jest jeszcze za wczesnie na watek zamkniety? Duzo dziewczyn podczytuje nas, troche sie pewnie jeszcze nie ujawnilo, jeszcze pare pewnie dojdzie.

Ja uważam, żeby jeszcze z miesiąc czasu się wstrzymać. Z tego względu jak wyżej koleżanka wspomniała to wiele dziewczyn nas podczytuje- i pewnie czekają, aż skończą 12tydzień aby mieć pewność. Z resztą jak niejedna z nas tutaj.

Ja co do wątku zamkniętego nie mam zastrzeżeń, możliwe ze bedzie coraz wiecej tematów o których niekoniecznie bedziemy chciały rozmawiać na ogolnym forum...Tylko wtedy trzeba pamiętać, żeby wszystkim nowym i w miare aktywnym dziewczynom przypominać, że coś takiego juz mamy. Poczekać też nie zaszkodzi, jeszcze to wszystko u nas patykiem na wodzie pisane i chociaż każdej z nas zycze jak najlepiej, to jeszcze sporo może sie przez te najbliższe tygodnie wydarzyć....

Powtórzę się chyba po raz setny...Marzę, zeby już ten pierwszy trymestr na dobre sie zakończył.............

reklama
Witam wieczorkiem.
MINA,SOLGAM tulam mocno:tak:bardzo mi przykro oby nastepnym razem się udało:tak:
Dzisiaj strasznie się nabiegałam w pracy padam z nóg zresztą jest tak codziennie w dzień funkcjonuję w miarę ale wieczorem padam jak mucha:no:
Ja tez tak mam że rano mam mały brzuszek mimo że noszę obcisłe ubrania nikt nawet nie zauważa że jestem w ciąży ale wieczorem po kolacji dosłownie pękam:szok:;-)
Jutro o 12 mam w końcu pierwsze USG nareszcie będę znac w miarę dokładny termin.

Do góry