reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Dee widzę że nie wszystko wygląda tak kolorowo... ale przynajmniej część współpracowników Cię wspiera;) U mnie też na zwolnieniu raczej nie zapłacą mi więcej jak na umowie czyli najniższa krajową, ale wolę to niż nic. Nie przedźwigaj się jutro - pamiętaj że Twój skarbek jest teraz najważniejszy - nie daj sobie wmówić nic innego. Jak menadżer taki sprytny to niech sam dźwiga - Tobie lekarz zabronił i już!

Lady może skonsultuj się z innym lekarzem zanim odstawisz te zastrzyki tym bardziej jeśli widzisz że on nie do końca jest pewien co z Tobą począć. Dla niego to tylko kolejna ciąża, dla Ciebie być może najważniejszą istota na Ziemi:)

Weronika - każdemu życzę takiego szefa co daje podwyżkę na wiadomość o ciąży zwłaszcza że wiąże sie to dla niego z zatrudnieniem nowego pracownika. Istotnie jest za co go chwalić:)

Poszłam za Waszymi radami i starałam się bardziej ograniczać w pracy i nawet się udało:) Jutro będzie gorzej bo muszę nową dostawę rozładować, ale będę się brała tylko za te lżejsze egzemplarze - trzeba dbać o maluszka. Może nawet spróbuję wyrwać się wcześniej bo synuś ma urodzinki i wypadałoby gości czymś poczęstować. Tak więc zmykam bo rano jeszcze mnie czeka szykowanie tortu - teraz już nie będę sąsiadom hałasować po nocy. Trzymajcie się dziewczyny - te nowo przybyłe również;)

reklama
Dołączam się do życzeń :p
Wczorajszy dzień minął dość sympatycznie, manager przynosila mi rzeczy, które miałam ometkować i wyłożyć na półkę więc się nie przepracowałam i ... był dzień dobroci dla zwierząt! Puściła mnie pół godziny wcześniej do domu :p

HEJ

36 lat, dwóch synów 15 i 16

termin 24 luty

obawy: czekam na badanie prenatalne, czy jest ktoś w podobnej sytuacji?
Czas na dzis 8 tydz.

Digitalis - wszystkiego najlepszego dla synka :happy:

Betibeti
- witam wśród Nas.

Dee - w którym salonie pracujesz?

U mnie dzisiaj samopoczucie zmienia się z minuty, na minutę. Już zaliczyłam jedną drzemkę i zaraz chyba zaliczę drugą - tak mi się spać chce... Mąż dzisiaj w pracy, a ja z młodym sama w domku. Jutro mamy w planach wycieczkę na cały dzień :-) oby tylko pogoda dopisała oraz abym wytrzymała i nie usnęła gdzieś po drodze ;-)

Jeszcze muszę dzisiaj iść na jedne zakupki ale w ogóle mi się nie chce...

Miłego weekendu Wam życzę

Ostatnia edycja:
witam ja tez dolaczam zyczonka wszystkiego najlepszego ;-) duzo zdrowka ;-)

u mnie jak na razie wrocila choroba lokomocyjna bo co jade to mi niedobrze...
schudlam kilogram od poniedzialku ;-) brak apetytu nadal sie utrzymuje ale borowki jem az mi sie uszy trzesa ;-)

A ja mam dzisiaj nockę z głowy, ból dziąseł i zębów mnie wykańcza :eek: całą noc nie spałam :wściekła/y: już mam dość i chce poniedziałek - nie wiem jak ja dzisiaj w dzień wytrzymam. I najgorsze, że nic wziąść nie można... no oprócz paracetamolu - ale jakaś obawa jest o zdrowie maleństwa :wściekła/y:ale jeśli dalej tak będzie to może chociaż pół mi pomoże...

Moje chłopaki smacznie śpią, a ja się męczę :eek: no nic spróbuje się jeszcze położyć za jakiś czas i może chociaż do tej 7:30 pośpię...

I jeszcze ten głód idę znów coś zjeść - czasem bym chciała nie mieć apetytu ale to maleństwo jest głodne ,,tak sobie tłumaczę,, więc idę coś przegryźć jeszcze ;-)

Miłej niedzielki Wam życzę... odezwę się może wieczorkiem

dzień dobry,
a ja coś z ranka nie mogłam spać (jak mama 2006:) ) wiec wstałam, odprowadziłam męza do bramy bo pojechał dopracy, wróci jutro a ja dziś mogłabym się lenić, ale mam bardzo dużo pisania na komputerze :)
lubię tą robotkę, bo troszkę dorobię :)
zjadłam obrzydliwie wielką ilość bitej śmietany na naszym imieninowo słodkim party :)

Witam

Nie odzywałam się bo mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał na 3 dni do SPA:-D z okazji 1 rocznicy slubu. Pięknie było, odpoczęliśmy, ja pływałam w basenie. Dobrze nam zrobił ten wyjazd

W piątek widziałam moje maleństwo. Jaki to cudowny widok!! Bardzo byłam wzruszona. Serduszko pięknie bije. Bejbik ma 2,5 cm od pupy do główki i machał nogą:-D termin porodu się potwierdził, 10 luty

reklama
Witam niedzielnie:-D Pustki tu straszne wiadomo weeked i piękna pogoda wszyscy odpoczywaja w plenerze.
MAMA2006 możesz na ból zęba wziąć całą tabletkę lub nawet dwie paracetamolu mnie głowa bolała wziełam 2 i pomogło.
VANILIA fajnie masz ze swoim M mój po tylu latach małżeństwa zrobił się okropny ciągle się kłócimy:no:
KRISOWA ja w tej ciąży niemam zupełnie ochoty na słodycze przed strasznie się nimi objadałam a teraz nic.
Ja mam troszkę stresa bo mój starszak ma ospę:no: w życiu bym nie pomyślała że może mieć tą chorobe drugi raz pierwszy raz miał w zerówce,obym się nie zaraziła..
Mój remont kuchni powoli dochodzi do sedna jak będzie gotowa zrobię fotki i je wkleję.
U mnie szefostwo dalej nie wie o ciąży w poniedziałek juz powiem bo szef daje mi coraz więcej obowiązków zabrał mi już 2 doświadczone pracownice na inne sklepy a dał zielone które muszę od nowa uczyc:wściekła/y:eh

Do góry