Ani83 to z tymi rozmiarami mam tak samo a za artukul bardzo dziekuje ja strasznie jestem zacofana tutaj w angli nikt mi niekazal brac ani witD+K ani samej wit D
(
Trina79 to znaczy ze jak polece z Leonkiem do Polski i bedzie bardzo goraco to mam mu niedawac witD?,zdrowka dla twoich pocieszek
Gieniusia u nas tez mowia wszyscy ze Leonek to czysty tatus hihihihihi buziaki dla Kacperka
CHOUETTE oklaski dla Ciebie ja bym chyba nie dala rady z tyloma obowiazkami ,pracus niesamowity z Ciebie
))))))))))))
BetiBeti skoczek żaba fisher price (2347286964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.a moze cos takiego moja kumpela to ma i jest zawaliste jej niunio tak na tym hopka ze szok a ajk sie cieszy przy tym
))))))
GalwayGirl nazekaj ile sie daaa wolno nam po to tu jestesmy a teraz pytanko z innej beczki czy mozesz mi napisac jaka masz kamerke i czy teraz jestes zadowolona bo ja ten badziew Motorole odeslalam z kwitkiem maskara jakas i szukam czegos normalnego z gory dziekujeeeeeeee
Mama NIki OCZYWISCIE ZE PAMIETALAM O TOBIE i wiedzialam ze milo spedzacie czas na wyjezdzie no i oczywiscie sie udalo wyjechac?Jak nozka NIkol?Co do sudocremu to napewno Ci wysuszyl skore Niunia tutaj w angli polozna jak zobaczyla ze duzo daje na pupcie Leonka to mnie skrzyczala i powiedziala ze jak bede tak duzo ladowac na jego pupke to mu skorka sie odparzy i wyobraz sobie nieposluchalam i stalo sie tak jak mowila i teraz uzywam Bepanthen i nakladam tylko troszke i o niebo lepiej ,jezeli ta masc co ci Lekarz przepisala niepomorze to polecam make ziemniaczana na pupke
))))))
Dee kochana mam prosbe mozesz mi wyslac na priv jakie i gdzie kupujesz pampki zeby bylo tanio bo jak polece do Polandu to bym sie zaoopatrzyla z gory dziekuje ,co do pieszczotek ja tez dzisiaj mialam dzien milosci i fajnie bo prawie caly dzien spedzilam z moim malym wielkim szczesciem na dworku
))))buzki dla Polci,co do czosnku ja wcinam ogromne ilosci i cebuli i czosnku i nic niuniowi nie jest pozatym mam wrazenie ze mam wiecej mleczka po czosnku
PPPPPP,co do witaminek dla nas ja biore ale tu te angielskie dzieki Bogu tu mam do roku czasu Leonka wszytskie leki za darmo
)))))
Munie no co ty tak Ci powiedziala ja to znajac mnie odpalilabym jej cos ojjj wpiety by poszlo nie przejmuj sie tule mocno
Dagrab ja nieznosze huggisow sa masakryczne ale to moja opinia
))))ja tak jak ty najbardziej lubie pamkow husteczki najlepsiejsze lol
))))))