Dee ja też wcinałam już czosnek, a właściwie sos czosnkowy do pizzy
a co do witamin to ja uważam, że jeśli się dobrze czuję i morfologia wychodzi dobrze, to nie ma sensu się faszerować suplementami, więc ja nic nie biorę
ja też polecam pieluszki z babydreama, my jesteśmy na trójkach
dadę z biedronki też używałam i jest ok, a najczęściej używaliśmy z pampersa premium care, ale teraz się nam skończyły te co zamawiałam po 39,99zł i kupiłam z babydreama
a chusteczek, jeśli używam to tylko z nivei jasne niebieskie, bo po innych szybko odparzała się pupa małemu:/
co do kasy to też tak jak Poroniona zauważyłam, że najhojniejsi są najbiedniejsi... dla naszego Adasia chrzestny na chrzciny dał w kopercie 1000zł, uważamy, że za dużo, tym bardziej, że ma sam dziecko, i ciężko jest mu naprawdę... z kolei chrzestna dała 300zł, i tutaj uważamy, że spokojnie wystarczy
Munie a jak powinno się prawidłowo trzymać na rękach, bo mój mały też tak się wygina, a nie wiem czy go dobrze trzymam...
MamaNiki mój też nie zmienia pieluch, próbowałam z tym walczyć, ale więcej kłótni było, ważne, że inne rzeczy robi, bierze małego do odbicia, wychodzi na spacery, przebiera, kąpie, jeśli faktycznie aż tak brzydliwy jest to ok, ale niecch cokolwiek robi, na zakupy też wyjść mogę sama, chętnie z małym zostaje
padaaaaam spać, beznadziejna pogoda:/