No u mnie na chrzciny z kasa sie bardzo zdziwilam, pradziadki zaszalaly, no i moja mama dala tyle ile mojej chrzesnicy+inflacja.Razem w kopertach mala dostala prawie 4 tyś.
+lancuszek z medalikiem.A kopert bylo 6.
Jutro juz beda na koncie, wprawdzie moim,ale oszczednosciowym.Bardzo bym chciala,aby sytuacja nie zmusila mnie do ich uzycia.
Chrzciny w domu u tesciow, nie mozemy teraz szalec z kasa w zwiazku z brakiem pracy m od lipca.Dodatkowo tesciowie i moi rodzice kupowali jedzienie, a pieniedzy za niego nie chcieli!!!!! wiec oddajemy im kase i podziekujemy za organizacje w formie pozytecznych prezentow np Tesciom dorzucimy sie na dach do altanki na dzialce.
Uwazam ze moja siostra z mezem czyli chrzestnym dali za duzo do koperty, wiec w pon sponsorowalam im basen bo tak by nie pojechali,a chrzesnica by w domu siedziala.
Dee ja czesto uzywam chusteczek babydream,niebieskie tylko ostatnio trafilam na paczke w ktorej chusteczki smierdzialy,jakby skisly.Mam jeszcze 4 paczki i wiecej nie kupie, bo nie sa jak dla mnie dobrze nasaczone.Kupuje tez male paczki do wozka,ostatnio rozowe i sa troche lepsze.Najbardziej jednak lubie z pampka chusteczki.Nie ma jak dla mnie lepszych chodz huggisowskich nie probowalam.
Munie wspolczuje tekstu tesciowej.Masakra i
.
Blair my planujemy te przenosiny chyba od miesiaca.Narazie jest u nas miedzy innymi dlatego, ze bo po szczepionce miala kilka dziwnych nocek(czyli nie bylo tylko jednej pobudki a kilka).Juz od kilku dni wrocily one do normy,ale nadal nie ma fototapety na scianie.Nie umiemy nadal wybrac.
Nie oszukujmy sie,jest to tez spowodowane moja wygoda.W chwili obecnej jej pokoj sluzy mi jako suszarnia;-)a tak bede latac z suszarka.