reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

reklama
Witam mamusie :)
Ja też w tym roku pierwszy raz będę obchodzić dzień matki i baaardzo się ciesze z tego powodu :)
W niedziele idziemy na komunie i wczoraj kupiłam juz sukienke Anielce i mam nadzieje, że pogoda dopisze.
Jeszcze mam pytanie bo mam wrazenie, że mało zabawek mam. Doradźcie mi co warto kupić Małej aby się spodobało jej.
Mate mamy a i zamowiłam na allegro taki łuk co można do fotelika, wózka i leżaczka zamontowac. :)

My nadal chodzimy na rehabilitacja i powiem wam, ze bardzo sie ciesze. Mamy swietna babke, Aniela ja uwielbia i widze jak postepy robimy. I mowi,że te 10 spotkan na ktore mielismy skierowania zupełnie wystarczy :)

Blair, to super ,ze tak sie coreczce podoba! i Tobie :)

a Anek M i ja rozwijamy konwersacje na Priv o radosciach posiadania dzieci w obu naszych krajach :tak:

pluszacze - jak paliliśmy ognisko to było kawałek od domu, młoda spała w wózku, koło 22 zebraliśmy się...mieliśmy kąpać ale spała twardo wiec tylko pielucha, spiworek i spała zwykłym rytmem. Ognisko wyszło spontanicznie ale w przypadku grilla pod domem to jakby zasnęła to raczej się nie budzi, nasłuchiwałabym co jakis czas i tyle.

Dzień Matki...tak cudny....dodatkowo w tym roku pierwszy raz będziemy świętować Dzień Matki i Ojca w przedszkolu na przedstawieniu, Nadia ma rolę....i to jeszcze w dniu naszej 9 rocznicy ślubu;-)ale będę ryczeć....

jak już pisałam dziewczynki kąpią się razem 2 razy w tygodniu i to jest świetna sprawa....Lena jest tak zadowolona, że wychodzić nie chce, chlapie jak oszalała, gada, śmieje się, wygląda jak królowa na tronie:-D
zresztą i tak przyjdzie nam przenieść się z wanienką do wanny bo już tak chlapie, że po kąpieli mąż mokry a podłoga zalana:)

blair - Lena uwielbia ten pałąk, najczęściej ma go w gondoli ale bywa ze i na leżaczku, foteliku samochodowym ale to wtedy i tak śpi:-), gada do zabawek, rusza je, mamy Tiny Love - TINY LOVE ŁUK TROPICAL, WYPRZEDAŻ Sklep Wwa (2321841237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajnie można go naginać.

Antila - też miałyśmy się wybrać na targi ale Nadia wybrała basen z tatą i naszym znajomym z córką więc przepadło..

reklama
SENCILLA z tego co piszesz to nasza zakichana Polska jest 100 lat za murzynami jeżeli chodzi o politykę prorodzinną..:no::no::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Do góry