reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Witam mamusie :)
Ja też w tym roku pierwszy raz będę obchodzić dzień matki i baaardzo się ciesze z tego powodu :)
W niedziele idziemy na komunie i wczoraj kupiłam juz sukienke Anielce i mam nadzieje, że pogoda dopisze.
Jeszcze mam pytanie bo mam wrazenie, że mało zabawek mam. Doradźcie mi co warto kupić Małej aby się spodobało jej.
Mate mamy a i zamowiłam na allegro taki łuk co można do fotelika, wózka i leżaczka zamontowac. :)

My nadal chodzimy na rehabilitacja i powiem wam, ze bardzo sie ciesze. Mamy swietna babke, Aniela ja uwielbia i widze jak postepy robimy. I mowi,że te 10 spotkan na ktore mielismy skierowania zupełnie wystarczy :)

Blair, to super ,ze tak sie coreczce podoba! i Tobie :)

a Anek M i ja rozwijamy konwersacje na Priv o radosciach posiadania dzieci w obu naszych krajach :tak:

pluszacze - jak paliliśmy ognisko to było kawałek od domu, młoda spała w wózku, koło 22 zebraliśmy się...mieliśmy kąpać ale spała twardo wiec tylko pielucha, spiworek i spała zwykłym rytmem. Ognisko wyszło spontanicznie ale w przypadku grilla pod domem to jakby zasnęła to raczej się nie budzi, nasłuchiwałabym co jakis czas i tyle.

Dzień Matki...tak cudny....dodatkowo w tym roku pierwszy raz będziemy świętować Dzień Matki i Ojca w przedszkolu na przedstawieniu, Nadia ma rolę....i to jeszcze w dniu naszej 9 rocznicy ślubu;-)ale będę ryczeć....

jak już pisałam dziewczynki kąpią się razem 2 razy w tygodniu i to jest świetna sprawa....Lena jest tak zadowolona, że wychodzić nie chce, chlapie jak oszalała, gada, śmieje się, wygląda jak królowa na tronie:-D
zresztą i tak przyjdzie nam przenieść się z wanienką do wanny bo już tak chlapie, że po kąpieli mąż mokry a podłoga zalana:)

blair - Lena uwielbia ten pałąk, najczęściej ma go w gondoli ale bywa ze i na leżaczku, foteliku samochodowym ale to wtedy i tak śpi:-), gada do zabawek, rusza je, mamy Tiny Love - TINY LOVE ŁUK TROPICAL, WYPRZEDAŻ Sklep Wwa (2321841237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajnie można go naginać.

Antila - też miałyśmy się wybrać na targi ale Nadia wybrała basen z tatą i naszym znajomym z córką więc przepadło..

reklama
SENCILLA z tego co piszesz to nasza zakichana Polska jest 100 lat za murzynami jeżeli chodzi o politykę prorodzinną..:no::no::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Do góry