reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Nienawidze sama do siebie pisac ale mi sie przypomnialo: widzialyscie zakonczenie sezonu "Grey's Anatomy"?

reklama
Isia- oglądałam to i tu mi się buzia uśmiechała a tu łzy leciały...

JUż 4 dzień jak Juniorciu nie robi kupki... Co robić??

Olcia nic nie rób. Jak mały jest zadowolony,. zachpwuje się normalnie, nie wygląda, żeby go coś bolało, to czekaj na kupsko. A powiadam Ci :cool2: będzie ono najprawdopodobniej wielkie. Kacper nie robi kupy codziennie. Jego rekord to na szósty dzień zrobił :szok: pytałam pediatry przy szczepieniu i mówiła, że tak sie zdarza, że dziecko może strawić całkiem to co wyssie. I jak np nie zrobi 5 dni a dobrze się czuje, to czekać spokojnie. Możesz wypróbować sposób jednej z dziewczyn - ugotuj kompot z jakiś 4 dużych jabłek i zjedz to wszystko na raz (na mojego miśka nie działało, ale na jej malucha tak).

Anetka cześć :)))

Co do tego filmiku, to czytalam, ze nagrywala kolezanka, ktora nie mogla zniesc tego jak jej znajoma traktuje swoje dziecko. I jak nagrala zaniosla na policje. No i podobno matka to nastolatka, a dziecko jest owocem gwaltu. A filmiku nie ogladalam, bo nie moge takich rzeczy ogladac.
Anetka - witaj

Widze ze temat kupek poruszylyscie :-) Ja przy moim pierwszym dziecku tez sie pytalam pediatry od to bo moj Kuba robil czasem raz na tydzien, ale podobno to normalne i nie ma sie czym martwic.

Moja dzidzia dostala kaszelku taki suchy i nie wiem czy mam sie przejmowac tym... We wtorek idziemy na szczepionke wiec poprosze o przesluchanie go.

ArliJ - a może córeczce butelka nie odpowiada? dzieci na piersi lubią ssać efektywnie, a z takiej co samo leci to nie wiedzą co robić. ja karmię Calmą i jest super, ssanie jak z piersi i nie leci samo, więc córeczka robi sobie takie same przerwy jak przy cycusiu aby uśmiechnąć się do taty :)

Anetka880 - u nas też jest taki kaszelek, ale już wiem od czego - malutka jak guga i nawija w swoim języku to nie nadąża połykać sliny i tak jakby się krztusi troszkę :)

Olcia - to jak będzie kupa po paru dniach to od razu szykuj kąpiel bo podejrzewam, że w pieluszce będzie armagedon :D

Daissy - kiedyś pisałaś o ciężarze pieluchy - ja nasze pieluchy czasem z ciekawości też ważę po nocy - ostatni rekord to 225 g - ale dzisiaj został pobity 295 g :O i to same siuśki...

a u nas dzisiaj nocna masakra - zaśnięcie było o 21, potem pobudka 2,00 6,30 9,30... normalnie się wykończę tym nocnym wstawaniem, ale córeczka zawsze je i to z dwóch piersi, wszystko wypija, to jak mam jej nie dać :( załamka normalnie...

reklama
Isia siedze i rycze jakie to cudowneeeeeeeeee Bozeeeeeeee kochana istotka
Olcia kochana mi polozna mowila ze jezeli niunio nie placzi i nie ma goraczki to zostawic to naturze samo wyjdzie trzymm kciuki za Sebcia
Anetko Witaj
A my wlasnie delektujemy sie z Leonkiem kawusia i niedlugo sie zbieramy na jakis dlugi spacerek bo tak pieknie za oknem ze az szkoda nie isc:))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry