reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Nienawidze sama do siebie pisac ale mi sie przypomnialo: widzialyscie zakonczenie sezonu "Grey's Anatomy"?

reklama
Isia- oglądałam to i tu mi się buzia uśmiechała a tu łzy leciały...

JUż 4 dzień jak Juniorciu nie robi kupki... Co robić??

Olcia nic nie rób. Jak mały jest zadowolony,. zachpwuje się normalnie, nie wygląda, żeby go coś bolało, to czekaj na kupsko. A powiadam Ci :cool2: będzie ono najprawdopodobniej wielkie. Kacper nie robi kupy codziennie. Jego rekord to na szósty dzień zrobił :szok: pytałam pediatry przy szczepieniu i mówiła, że tak sie zdarza, że dziecko może strawić całkiem to co wyssie. I jak np nie zrobi 5 dni a dobrze się czuje, to czekać spokojnie. Możesz wypróbować sposób jednej z dziewczyn - ugotuj kompot z jakiś 4 dużych jabłek i zjedz to wszystko na raz (na mojego miśka nie działało, ale na jej malucha tak).

Anetka cześć :)))

Co do tego filmiku, to czytalam, ze nagrywala kolezanka, ktora nie mogla zniesc tego jak jej znajoma traktuje swoje dziecko. I jak nagrala zaniosla na policje. No i podobno matka to nastolatka, a dziecko jest owocem gwaltu. A filmiku nie ogladalam, bo nie moge takich rzeczy ogladac.
Anetka - witaj

Widze ze temat kupek poruszylyscie :-) Ja przy moim pierwszym dziecku tez sie pytalam pediatry od to bo moj Kuba robil czasem raz na tydzien, ale podobno to normalne i nie ma sie czym martwic.

Moja dzidzia dostala kaszelku taki suchy i nie wiem czy mam sie przejmowac tym... We wtorek idziemy na szczepionke wiec poprosze o przesluchanie go.

ArliJ - a może córeczce butelka nie odpowiada? dzieci na piersi lubią ssać efektywnie, a z takiej co samo leci to nie wiedzą co robić. ja karmię Calmą i jest super, ssanie jak z piersi i nie leci samo, więc córeczka robi sobie takie same przerwy jak przy cycusiu aby uśmiechnąć się do taty :)

Anetka880 - u nas też jest taki kaszelek, ale już wiem od czego - malutka jak guga i nawija w swoim języku to nie nadąża połykać sliny i tak jakby się krztusi troszkę :)

Olcia - to jak będzie kupa po paru dniach to od razu szykuj kąpiel bo podejrzewam, że w pieluszce będzie armagedon :D

Daissy - kiedyś pisałaś o ciężarze pieluchy - ja nasze pieluchy czasem z ciekawości też ważę po nocy - ostatni rekord to 225 g - ale dzisiaj został pobity 295 g :O i to same siuśki...

a u nas dzisiaj nocna masakra - zaśnięcie było o 21, potem pobudka 2,00 6,30 9,30... normalnie się wykończę tym nocnym wstawaniem, ale córeczka zawsze je i to z dwóch piersi, wszystko wypija, to jak mam jej nie dać :( załamka normalnie...

reklama
Isia siedze i rycze jakie to cudowneeeeeeeeee Bozeeeeeeee kochana istotka
Olcia kochana mi polozna mowila ze jezeli niunio nie placzi i nie ma goraczki to zostawic to naturze samo wyjdzie trzymm kciuki za Sebcia
Anetko Witaj
A my wlasnie delektujemy sie z Leonkiem kawusia i niedlugo sie zbieramy na jakis dlugi spacerek bo tak pieknie za oknem ze az szkoda nie isc:))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry