Suzi86 milej zabawy na weselichuu

))) hehehhe mowia ze bardziej do mezaaa ale nosek ma mojjj ma napewno hehehhe,a ta laska co karmi to 4-letnie dziecko to masakra perwersja z molestowaniem w jednym bleeeeeeeee zygac sie chce
Olcia bidoku uwazaj na siebie a powiedz mi jak sie ma karmienie piersia i opalaniem na solarium bo mi tez bi sie przydalo bo bladziuch jestem niestety

??????ale bym wywalila lasce masakra jaka idiotka ze takie sie rodza ohh az noz w kieszeni sie otwiera na takie oslyyyyyyyyyyy,jejku jaka idiotka z tej chinkiiiiii bozeeeeeee az sie poryczalam

(((((((((((,Olcia moj niunio nierobil kupki poltorej dnia i jak zrobil na wieczor przedwczoraj to byl caly w kupie a banan na twarzy bezcenny
MItra nie powiem tez lezaczek jest zbawieniem dla mnie bo niunio w waniennce sie mi wyslizgiwal i sie tylko oboje umeczylismy a teraz siedzi sobie na tym jak lordzik i cieszy buzieee

))))))
Munie u mnie tez bywa tak ze Leonek przespi mi od 21 do 5-6 rano bez zadnego karmienia a czasami jest tak ze budzi sie co 3-4 godz z zegarkiem w reku wiec niemartw sie to moze byc przejsciowe buziakiiiii
Dagrab no musze poczytac musze a jak nie kupimy tego to skusze sie na ten co i ty masz a co

PPPPP zdroweczka dla twojej kruszynkiiiii my na ostatnie szczepienie idziemy 31 maja wiec tez juz zaczynam przezywac bardziej niz to moje dziecko bo on poplacze 20 min i zapomina a my rodzice mamy to w golwie juz caly czas
Anek M zdroweczka dla niunia
Chouette dziekuje za relacje u nas w nastepna sobote grill wiec tez chce sobie podrinkowac z mioimi dziewuszkami juz mleko pomrozone wiec superrr bedziemy sie bawic
Ani83 no wlasnie to jest dobry pomysl z tym pokojem i my tez tak zrobimy bo 4 sierpnia mam wesele brata i wszyscy beda sie bawic wiec zbytnio nie mam z kim go zostawic a tak jaka kolezanke zwerbuje i posiedzi mi z nim w nocy a ja bede kicac z rodzinka i tylko bede zagladac do niunia na jedzonkoooo

)))))
Renatka wawa nie ma za co polecamy sie

)))),moj niunio bardzo podnosi glowke jak lezy na lezaczku to tak jak by chcial juz siasc musze go kiedys wam nagrac szok
Susi to zdroweczkaaa dla Ciebie masakra miec malutkie dziecko i byc chorym ja mialam tak tydzien temuu i beznadzieja nie mialam sily trzymac kubka z zupka a co mowic o Loenku maz mi musial pomoc
GalwayGirl no nic jak nam przyjdzie to zobacze bo juz zamowil mi ja maz jak bedzie beznadziejna to odeslemy bo z Ebaya kupilismy dzieki za opiniee buzki dla Piotrusia
Dorze laseczki lece szykowac kapiel dla mojego synka i pozniej do was zajze i cos dopisze buziakii dla was i waszych pocieszek