U
Użytkownik Usunięty
Gość
Daissy - własnie widziałam że jest darmowa przesyłka, ale ja na razie stopuję z Endo, czekam na wyprzedaż w Zarze ja właśnie kupiłam chustkę i zwykła opaskę na ciepłe dni, ale ja akurat chciałam chustkę nie wiązaną, ale z taką gumką pod brodą, żeby się naciągało - dostałam obie rzeczy w Coccodrillo; a tak poza tym to zazdroszczę bardzo Ci tego spania u córeczki, u nas tak jak pisałam... ogólnie wszystko się rozregulowało :/
my kolejny fotelik będziemy też mieć MaxiCosi - ale Pearl
a dzisiaj skoczyłam na basen i mam zamiar chodzić raz w tyg - teraz jak blizna jest już bardzo dobrze wygojona wreszcie moge zrobiłam 40 basenów i poruszyłam wszystkie stare kości i stawy także teraz mam "plan bikini" - do wyjazdu nad morze muszę doprowadzić ciało do stanu używalności plażowej - dwa razy w tyg pilates i raz basen - mam nadzieję że wystarczy
my kolejny fotelik będziemy też mieć MaxiCosi - ale Pearl
a dzisiaj skoczyłam na basen i mam zamiar chodzić raz w tyg - teraz jak blizna jest już bardzo dobrze wygojona wreszcie moge zrobiłam 40 basenów i poruszyłam wszystkie stare kości i stawy także teraz mam "plan bikini" - do wyjazdu nad morze muszę doprowadzić ciało do stanu używalności plażowej - dwa razy w tyg pilates i raz basen - mam nadzieję że wystarczy
Ostatnio edytowane przez moderatora: