reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
ja nie mogę, wystarczyło mi 60sek tego filmu... jak bym widziała to na żywo to przysięgam, że pobiłabym idiotkę... serce boli, jak można takie rzeczy robić dziecku, obojętne czy to jest jej dziecko czy nie... nie oglądajcie tego dziewczyny, bo to jest jaka masakra...

życie jest nie sprawiedliwe, ile ludzi stara się o dziecko latami bezskutecznie, a takim nie dość że przychodzi łatwo, to jeszcze traktują gorzej jak zwierzęta:/

Adaś śpi, ten dzień taki senny jest, a w ogóle to jak go podnoszę do pionu to też główkę od razy odgina... ale myślałam, że się rozgląda i dlatego tak, pójdę do pediatry po niedzieli, na ważenie, to poproszę by sprawdziła czy nie musimy iść na konsultacje w sprawie nadmiernego napięcia. Jeeej wychodzi, że sporo dzieciaków ma takie napięcia, sporo się rehabilituje. Ciekawe czy jak my byłyśmy małe, to znali taki pojęcie?

Renatka mój Adaś jeszcze nie przekręca się z plecków na brzuch, raz mu się udało przekręcić z brzucha na plecy ale raczej nie było to świadome ;p

Olcia obejrzałam ten filmik, ale to jest masakra jakaś, normalnie agresor mi się włączył jak zobaczyłam co ta baba wyrabia i jakbym ją spotkała to sama nie wiem co by było! Kara śmierci dla niej byłaby za lekka! A ten kto to filmował też nie lepszy!

Renatka moje dziecko też dźwiga główkę i chce siedzieć! Jak tylko podam mu kciuki to odrazu chce usiąść, a jak go nie podciągnę to płacz, że głowa boli! Kilka razy mu pomogłam usiąść, ale to bardziej dlatego, żeby sprawdzić jak trzyma główkę i jest ok! A on był mega zadowolony!

Ja dalej walczę z zapaleniem i jak na złość mąż dzisiaj pracuje a ja sama z dwójką dzieciaków, gdzie młodsze chyba jakiś skok rozwojowy 12 tygodnia przechodzi i sam nie wie czego chce! A ja ledwo siedzę, o chodzeniu i noszeniu na rączkach już nie wspominając!

Miłego weekendu

Ja nawet nie włączam tego filmiku jak mówicie że taki straszny...

Munie
- promocja weekendowa w Endo, darmowa wysyłka:) zamówiłam chustkę na głowę dla Małej za 9,90 a szukałam już w kilku sklepach czegoś takiego i nie znalazłam. Co do tego kombinezonu to Daniel miał właśnie czerwony i super jest, on miał na 12-18 więc pewnie dla Blanki będzie za duży.
Olcia- masakra jakaś z tą znajomą...
dagrab- my mamy dla Daniela właśnie Maxi Cosi Priori.

U nas po staremu, zdrowi jesteśmy, Blanka w spaniu przechodzi samą siebie śpi jak zabita od 20 do 7 rano co mnie ogromnie cieszy:)

Sprawa jest sprzed dwóch lat, z Malezji i kobieta maltretująca dziecko jest zatrzymana i odsiaduje wyrok 18 miesięcy - dziś taką informację przeczytałam na stronie FB Doroty Zawadzkiej odnośnie tego filmiku. To co robi ta sz-matka nie mieści się w głowie, ale nie rozumiem, że ktoś to tak spokojnie nagrywa i jeszcze w sieci umieszcza???
Pluszacze, co do kamerki, to my z tamtej nie byliśmy zadowoleni, oddaliśmy przed upływem miesiąca i kupiliśmy summer, tamta motorola miała funkcję ramki elektronicznej ale mi to nie potrzebne a jakość obrazu była słaba i mały obrazek jak na wielkość ekranu. Ten Summer
Buy Summer Infant Picture Me Digital Video Baby Monitor. at Argos.ie- Your Online Shop for . ma video w super jakości i jak stoi w salonie to widzę w kuchni, a tamto to prawie pod nosem musieliśmy trzymać.
Lecę robić pizzę, póki moi Mężczyźni sobie spacerują

Ogladnelam moze 5 sekund tego wstretnego filmiku! I nawet nie chce pisac co bym zrobila tym ludziom!!! Ale mi sie cisnienie podnioslo!! Jedno jest pewne, ze kary za martretowanie dzieci powinny byc najostrzejsze, bo to co sie dzieje na swiecie to poprostu przeraza! Czemu taka sz-matka ( jak okreslila gaylway) nie odda dziecka do adopcji?? Czemu ludzie pragmacy dziecka nie moga go miec! Czemu "kobiety" ktorym odbieraja dzieci nie zrzekaja sie praw! Jak taka kobieta ma prawo decydowac o dalszych losach dziecka! Skazuhe je na zycie w domu dziecka:/ ehh brak slow

Boże okropne!!!!!!Też po porodzie i z dnia na dzień jestem jakaś wrażliwsza a jak chodzi o dzieci to już szczególnie.
Słyszałam ostatnio o dziewczynce 1,5roku po porodzie wszystko ok rodzice szczęśliwi zdrowi dowiadują się że dziecko ma wadę serca!Nawet nie zapytali nie dowiedzieli się czy poważna wada zostawili w szpitalu i powiedzieli że już jej nie chcą!!!A dziewczynka spokojna jak aniołek siedziała w szpitalu w łóżeczku i czekała aż ktoś do niej przyjdzie.Boże co za ludzie!!!!!

Czesc Dziewuszki!
jejku OlciaLolcia ja tez nie moglam obejrzec tego filmu. Ja bym zabila kazdego kto dziecko krzywdzi.
Chyba jednak sie zdecyduje na ten stroj do chrztu, zawsze moge mu podwinac rekawki, ewentualnie zdjac ta kamizelke jak mu bedzie goraco. A na razie u nas srednio, ciagle pada deszcz.
Ale w razie czego mamy ogromniasty salon i stoly sie w salonie poustawia.
Dzisiaj jade szukac sukienek dla mnie i Karen. Chlopaki beda w garniturach i maja takie same krawaty. A ja jak Wam juz wspominalam mam bzika na punkcie kolorow i gdzie idziemy to jestesmy wszyscy podobnie ubrani.

reklama
Do góry