dagrab- ja chrzczę Juniorka u nas u Franciszkanów, bo w jednej parafii np ksiądz oficjalnie zawołał od koleżanki 400zl(!!!) za ochrzczenie dziecka, bo dziecko nieślubne
i jak poszłam do Franciszkanów, do których mam straszny sentyment :-) to ojciec mi powiedział, że on nie odmawia sakramentu dziecku itd i żadnych pieniędzy nie chciał, bo powiedział, że mam swoje ważniejsze wydatki zważając na to, że jestem sama i jedynie co jak już chcę, to mogę kupić u nich świeczuszkę do chrztu za 15zł, albo szatkę za 10zł :-)
u nas nocka hmm... poważnie nawet nie wiem
wzięłam Juniorka do łóżka i nawet nie wiem, ile razy się budziłam żeby go karmić itd, taka padnięta byłam... obudziłam się o 8 z wywalonym cycem
Wczoraj kupiłam sobie meeeeeega zarąbisty żakiecik z Zary za 18zł w lumpeksie
a braciszkowi znalazłam czapkę tego całego full capa
bo on taki skate
hehe za 3zł, nówka nie śmigana. I z ciekawości wbiliśmy na allegro... 119zł
słabo?
Tak się ucieszył szkrab (wyższy o głowę już ode mnie
), wyściskał mnie jak szalony hehe fajnie jest mieć brata...
W ogóle to się pochwalę, że zaczęłam już trenować
jak BB przyjedzie, to będę miała talię osy
(marzenie hehehe). U nas pod blokiem jest taka siłownia dla dzieci i seniorów
ale np na orbitku można pośmigać, albo na bieżni :-) są ławeczki do brzuszków i takie tam.
Jest ciepło, ale jest wiatr... I znowu mam wątpliwości, jak ubrać Juniorka na spacer...
I jeszcze pytanko do dziewczyn po cc. Jak Wasze blizny?? MI chyba wylazł bliznowiec :-( idę 22 do dermatologa, bo eh... Koleżanka miesiąc po cc ma płaską, jasną bliznę, a ja mam czerwony kabel :-(