reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Mina29 ja nie napiszę, że mi przykro. Ponieważ, masz jechać w tej chwili do lekarza albo do szpitala na usg. Skąd wiesz, może jest ok, a ciąża zagrożona i położą Ciebie w szpitalu na obserwacji?! Jak byłam w szpitalu to dwie dziewczyny leżały z tego powodu co piszesz i wiem, że jedna urodziła a z drugą nie wiem co się stało bo nie mam kontaktu. Jedź do lekarza! W tej sytuacji może chodzić o każdą chwilę. Tyle mam do powiedzenia.

No ja mam brak objawów jakichkolwiek także sram w majty już. Wiecie co w zasadzie to nawet jakoś nie nastawiam/nastawiłam się że donoszę ciążę. Cały czas liczę się z najgorszym. Nie patrzę więcej jak 12 godzin do przodu... straszne myślenie, ale jakie inne mam mieć? Jutro mam wizytę o 12. Wiem, tylko że jak tym razem się nie uda to trudno dam sobie spokój bo więcej nie zniosę.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewuszki pewnie mi troszkę zejdzie zanim "wgryzę" się do was:)
ale napisze do mina29 dobrze ci dziewczyny radzą kochana mam nadzieję że wszystko jest ok z twoim dzieckiem, ale brązowe plamienia oznaczają że coś jest nie tak i proszę o natychmiastową twoją reakcję bo chodzi też o twoje zdrowie ja chodziłam z martwą ciążą przez 3 tyg gdzie o tym nie wiedziałam a mój parszywy gin mówił że jest wszystko ok trafiłam do szpitala moje dziecko było w stanie rozkładu a mi groziła transfuzja krwi zagrożenie sepsą Broń Boże nie chcę nikogo straszyć ale MUSISZ zgłosić sie do szpitala!!!!
paluszek napewno źle cie potraktowali i ja sądze że L4 jak najszybciej dobrze ci zrobi

Za wszystkie trzymam mocno kciuki i serdecznie pozdrawiam a co do L4 to zależy od lekarza ;/ mi dał odrazu no ale ja mam krwiaka i leżenie non stop modlę się aby się wchłonoł życzę zdrówka!!!!
POzdrawiam

ja chciałam podziekować wszystkim za wsparcie i kciuki, widać mocno trzymałyście bo moj malec jest cudowny, ja 1 raz w zyciu miałam szanse zobaczyć swoje dziecko na monitorze zdrowe i ruchliwe :) (w poprzedniej ciązy nie dotrwałam do takich widoczków)

Mina29 mam nadzieję, ze jestem u lekarza??!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Witam kolejne mamusie:-)

dziewczyny, dajcie linka do tych innych, tematycznych forów, bo chyba ślepa jestem i ich nie widzę:wściekła/y:

Mina trzymam kciuki by było oki
M85 trzymaj sie będzie dobrze oby u męza to okres przejściowy
Lady czyli jutro o 12 trzymamy kciuki za fasolkę :)
Krisowa super wiadomość oby tak dalej
kitek jak masz u góry luty 2012 to wejdz na niego i ci pokaże inne podfora

Hej kobietki!

Mogę się do Was wbić???
Termmin 16.02
Wiek 30
Zaczęłam wczoraj czytać Wasz topik od początku i trochę mi chyba zejdzie zanim dobrnę do końca.
Ale fajne z Was kobietki:)

Witaj Susi w gronie początkujących ;)

Mam do Ciebie pytanie, mam nadzieję, że nie odczytasz je jako zbytnio inwazyjne :) Czy to Twoje pierwsze dziecko?
Mnie przeczytanie wszystkich topików w lutówkach zajęło jakieś dwa tygodnie, miłej lektury zatem
pozdrawiam

Hej Nadaja!
To moje drugie dziecko! Pierwsza, córeczka, w lutym skończyła 2 latka!

Co do czytania, to wykorzystuję wolne, samotne przedpołudnie i nadrabiam zaległości! Jak mała wróci z przedszkola to już nie będzie takiego luzu:)

Jakieś pustki dziasiaj:(

Kurcze jak przeglądam forum to widzę, że chyba mam jakieś spóźnienie ;)
Skończyłam 30 w zeszłym miesiącu i to będzie dopiero moje pierwsze dziecko :)
Fakt pustki ale z pewnością ożywi się pod wieczór. Pozdrowienia dla córki.

reklama
Cześć Wam kobitki:)
susi :)
nadaja:)
mina mam nadzieję że jednak skorzystalaś z naszych rad i poszłas na izbę przyjęć bądź do gin trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrze&&&&:)

Ja mam już synka 6-letniego Kacperka :) A dzidzię którą mam pod sercem kocham od pierwszego spojrzenia na test :):) Teraz leżę bo mam krwiaka :( mam nadzieję że się wchłonie ten dziad. {pozdrawiam:):)

Do góry