reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
geniusia - ja Cię podziwiam, że jesteś taka wytrzymała, ja przestałam jeździć do teściowej jakiś czas temu, pojawiam się u niej tylko na wyjątkowe okazje np. imieniny ( średnio dwa, trzy razy w roku na kilka godzin), za dużo nerwów mnie niektóre rzeczy kosztowały i kiedyś postanowiłam, że to koniec... postanowiłam być wolnym człowiekiem :)

Jejku jejku... akurat na noc złapało mnie zapalenie pęcherza ...podjadłam dżem z żurawiny i godzinę temu 2x tableki furarginum teva.... ani spać, ani stać, ani siedzieć - no chyba że na wc:angry::-(

genusia, współczuje..100 km to prawie po sąsiedzku,:no: dla mnie to moje 300 za mało ;)`

Co do słoiczkow, to ja planuje podawać jak najpóźniej, jak sie uda do do 6-7 mies na samym cycu chce ciągnąć.. udawać sie przestanie pewnie jak młody zacznie sie budzić w nocy, a nocnego zrywania nie zniosę.

Jejku jejku... akurat na noc złapało mnie zapalenie pęcherza ...podjadłam dżem z żurawiny i godzinę temu 2x tableki furarginum teva.... ani spać, ani stać, ani siedzieć - no chyba że na wc:angry::-(

Mnie zawsze pomaga urosept (tabletki), albo urosan ( do picia - obrzydlistwo , ale szybciej działa niż tabletki)

Mitra właśnie pomyślałam jak dobrze ma moja koleżanka... jej teściowa wyemigrowała (i wyszła za mąż później) do RPA. To się nazywa daleko :tak:

Na zapalenie pęcherza dobrze pić napar z pokrzywy. Nie wiem tylko jak to się ma do laktacji.

Witam!
Lady współczuję zapalenia, bo to strasznie bolesne:-(
Moja starsza córa poszła dzisiaj do przedszkola po prawie miesięcznej nieobecności. Najpierw święta potem mój pobyt z Martą w szpitalu( Ania pojechała wtedy do babci) potem długi weekend.Nie widziałam, aby kiedykolwiek tak się cieszyła, jak dzisiaj, ubrała się sama w 3 sekundy:-D
Dziewczyny byłyście nad Balatonem? poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca na wyjazd z dziećmi

Witam...

Myślałam że umrę w nocy... znowu zapalenie było tak ostre ze krwią sikałam :-( Teraz mnie TYLKO boli podczas sikania. Teraz muszę sobie mleko odciągnąć.... nie wiem czy brać te tabletki jeszcze bo boje się że mleko całkiem mi zaniknie....

A mały jak na złość budził się i robiłam mu 3x butelkę : 2x90ml i 1x100ml wypił. Jak nigdy. A tak ładnie spał przez ostatni tydzień z 1 budzeniem w nocy.:wściekła/y:(W nocy mu normalnie cycka daje).

Antila Tobie chodzi może o Bałtów? O ten park z dinozaurami?

To się trzeba Olcia nazywać... Złapałam gumę w wózku... :confused2: i w takich wypadkach najbardziej daje się we znaki brak mężczyzny... Eh...

reklama
Do góry