reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
geniusia - ja Cię podziwiam, że jesteś taka wytrzymała, ja przestałam jeździć do teściowej jakiś czas temu, pojawiam się u niej tylko na wyjątkowe okazje np. imieniny ( średnio dwa, trzy razy w roku na kilka godzin), za dużo nerwów mnie niektóre rzeczy kosztowały i kiedyś postanowiłam, że to koniec... postanowiłam być wolnym człowiekiem :)

Jejku jejku... akurat na noc złapało mnie zapalenie pęcherza ...podjadłam dżem z żurawiny i godzinę temu 2x tableki furarginum teva.... ani spać, ani stać, ani siedzieć - no chyba że na wc:angry::-(

genusia, współczuje..100 km to prawie po sąsiedzku,:no: dla mnie to moje 300 za mało ;)`

Co do słoiczkow, to ja planuje podawać jak najpóźniej, jak sie uda do do 6-7 mies na samym cycu chce ciągnąć.. udawać sie przestanie pewnie jak młody zacznie sie budzić w nocy, a nocnego zrywania nie zniosę.

Jejku jejku... akurat na noc złapało mnie zapalenie pęcherza ...podjadłam dżem z żurawiny i godzinę temu 2x tableki furarginum teva.... ani spać, ani stać, ani siedzieć - no chyba że na wc:angry::-(

Mnie zawsze pomaga urosept (tabletki), albo urosan ( do picia - obrzydlistwo , ale szybciej działa niż tabletki)

Mitra właśnie pomyślałam jak dobrze ma moja koleżanka... jej teściowa wyemigrowała (i wyszła za mąż później) do RPA. To się nazywa daleko :tak:

Na zapalenie pęcherza dobrze pić napar z pokrzywy. Nie wiem tylko jak to się ma do laktacji.

Witam!
Lady współczuję zapalenia, bo to strasznie bolesne:-(
Moja starsza córa poszła dzisiaj do przedszkola po prawie miesięcznej nieobecności. Najpierw święta potem mój pobyt z Martą w szpitalu( Ania pojechała wtedy do babci) potem długi weekend.Nie widziałam, aby kiedykolwiek tak się cieszyła, jak dzisiaj, ubrała się sama w 3 sekundy:-D
Dziewczyny byłyście nad Balatonem? poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca na wyjazd z dziećmi

Witam...

Myślałam że umrę w nocy... znowu zapalenie było tak ostre ze krwią sikałam :-( Teraz mnie TYLKO boli podczas sikania. Teraz muszę sobie mleko odciągnąć.... nie wiem czy brać te tabletki jeszcze bo boje się że mleko całkiem mi zaniknie....

A mały jak na złość budził się i robiłam mu 3x butelkę : 2x90ml i 1x100ml wypił. Jak nigdy. A tak ładnie spał przez ostatni tydzień z 1 budzeniem w nocy.:wściekła/y:(W nocy mu normalnie cycka daje).

Antila Tobie chodzi może o Bałtów? O ten park z dinozaurami?

To się trzeba Olcia nazywać... Złapałam gumę w wózku... :confused2: i w takich wypadkach najbardziej daje się we znaki brak mężczyzny... Eh...

reklama
Do góry