reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Czesc Dziewuszki!
OlciaLolcia ja tez rozwazam dokladnie te 2 maty. Czekam, ktora bedzie gdzies blisko na craigslist wystawiona (cos jak wasza tablica.pl).
Munie wlasnie w szoku bylam bo nie wypluwal tylko od razu zaczal dziamdziac buzka i jak widzi lyzeczke to pysia otwiera. Wczoraj jak sie sloiczek skonczyl to nawet troche poirytowany byl.
Jejku zadnych wiecej sleepover dopoki nie bedziemy na gorze mieszkac. Chlopaki szaleli do 24. Karen i Misiek ze mna spali i o 21 juz chrapali a M co chwila tych lozbuzow uciszal. Dzisiaj tez od rana juz Martino 2 razy obudzili.
Szkoda mi na nich krzyczec ale zebym chociaz drzwi mogla zamknac a w lazience Miska nie bede przeciez trzymac.

reklama
Hejka mamunie.

Ale dziś pogoda do du... a mieliśmy dziś iść na rodzinny spacerek:wściekła/y:
Mój Gabrysiek śpi mi coraz lepiej. Wczoraj jak zasnął ok 22.00 to obudził się dziś o 7.00 śpioszek mój kochany.:-D
A dziś zasnął po wielkich stękaniach i płaczu(problemy z kupą) o 12.20 i nadal śpi hehe a mój m na dworze kiełbe na grillu smaży,tak zamiast obiadu nam się zachciało.
Ja za to planuje mojemu małemu podać coś innego do jedzonka, jak skończy 5-mscy dopiero.

Kurcze tak sobie siedzę i Was czytam i się zastanawiam co tam u naszej bliznak i jej Dominisia...dawno się nie odzywała.Mam nadzieję że wszystko u nich oki.

Krisowa - jeśli możesz to podaj mi linka do sprzedawcy gdzie zamawiałaś zaproszenia na chrzest Adaśka.Tak się patrze na te Twoje i strasznie mnie urzekło i być może też się na takie skusimy.U nas potrzebujemy ok 11szt tylko.I powiedz mi jeszcze jak możesz czy długo na nie czekałaś???

Dziewczyny ,jest preparat przeciw komarom dla dzieci , taki wkładany do gniazdka, tylko nazwy nie pamiętam, a ja dla Tito i Poli używam ziołowej ziajki , jest OK.

Munie dalej nie bardzo rozumiem z tym pomijaniem, ale nic to :)

A u nas dzien do bani, mieliśmy jechać popatrzyć na balony, ale zginał nam dowód rejestracyjny, przekopaliśmy auta , mieszkanie, oprócz pokoju córy.. i to był bład bo tam trzeba było zacząć..mała glizda zaczyna kurcze grzebać i pożyczać sobie rozmaite rzeczy do zabawy..

Za to Tito pozwolił dziś łaskawie obfilmować oba obroty, z pleców na brzuch i z brzuszka na plecy..mamy pierwsze próby uwiecznione :)

https://picasaweb.google.com/mimicra/TitoOkruszki#5739342203663875554

https://picasaweb.google.com/mimicra/TitoOkruszki#5739410826733049682

Mitra - nasz starszak jakis czas temu pozyczyl sobie tak pilota do bramy i garazu. Po ponad miesiacu znalazl w pudelku z klockami. W karetce byl schowany z tylu zamiast noszy. A my zaczelismy szukac firmy, zeby nowy zrobic...
cyska - cos mi swita, ze Dominis mial miec w kwietniu jakas operacje, tylko nie pamietam czy na brzuszek czy serduszko...

trina - no właśnie mi też coś tak świta odnośnie Dominisia.Ale to chyba w maju miało być...kurcze już nie pamiętam...

Isia, to ja mam nadzieję, że u nas łyżeczka też zrobi taka furorę, ale to dopiero za miesiąc :)

a ja za dwa tyg muszę wyjechać na jeden dzień do Warszawy, niestety mleko odciągnięte pójdzie do zlewu.... a tak myślałam że mogłabym podjechać do tego banku mleka w szpitalu Orłowskiego i oddać (nawet już sprawdziłam czy daleko jest z Mokotowa), ale doczytałam,że przyjmują tylko od matek z tego szpitala... to dziwne?? a szkoda, bo znając swoje piersi to będzie ok 200 ml, po dwa razy :/

bliznak kiedyś pisała że chyba na początku maja będzie operacja serduszka...

Lady zerknij na linki, które wkleiłam do produktów chicco przeciw komarom; je można od urodzenia:tak:
Mitra wow:-)

reklama
Do góry