reklama
OlciaLolcia
Fanka BB :)
Sebuś już od 3dni śmiga na krótki rękaw i bez skarpetek i szczęśliwy jak nigdy... :-) wyma****e szwajkami kochany hehe z tym, że obowiązkowo parasolka do wózka, żeby go nie poparzyło
ani83
Mi udało się zrzucić całe kilogramy ciążowe ale to tylko dlatego, że baaardzo pilnowałam się w czasie ciąży i mam teraz o 1 kg mniej niż przed. Co nie zmienia faktu że nadprogramowych kilogramów u mnie nadal mnóstwo, a pofolgowałam sobie ostatnio i trochę mi przybyło. Brzuch to moja zmora od kilku lat, muszę się zmobilizować do ćwiczeń. No i chyba włączę więcej owoców i warzyw na co dzień. Gorzej ze słodkościami - tak jak w ciąży nie miałam na nie ochoty to teraz mogłabym pożerać kilogramami
krisowa
ja dziś Adaska ubrałam w bodziak krótki rękaw i rampers długi rekaw, obecnie śpi w domu, bo mamy 25,5 stopnia w domku w samym rampersie, pozniej jedziemy do CZD nie bede go ubierać, wezme kocyk i pieluszke, jakby wieczorem sie schłodziło, obevnie u mnie 31 stopni w cieniu
nie marudzić o wadze, ja mam 15 z ciazy za duzo a w ogole 25
nie marudzić o wadze, ja mam 15 z ciazy za duzo a w ogole 25
Suzi86
ja mam to samo... ciągle mało mi czekolady, ciasteczek :/ no a teraz tez i lodów ;p
byłam z małym w sklepie bo jutro święto, a w weekend na zakupach nie byliśmy i wszystkie zapasy się skończyły... musiałam iść tak przed południem, żeby małego słońce nie wypociło a ludzie, żeby mi wszystkiego nie wykupili, bo kolejki moherów jak stąd do tamtąd i z powrotem, nawet w aptece ;p a kupowałam małemu witaminkę d3, zamawiałam do swojej apteki z Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl bo tam było opakowanie D3 45 kapsułek za 12zł z groszami, więc się opłaca a termin ważności do 2014r więc wzięłam 2 opakowania i chyba jeszcze domówię
ja ubrałam Adasia dziś w półśpiochy z takiej cienkiej bawełny, bodziak cienki z krótkim rękawkiem i na to sweterek-bluza z bawełny zapinany ale rękawki ma takie jakby 3/4, że troszkę łapki są odkryte, i czapkę bo u nas na klatce w bloku zimno, na dworze mu ściągnęłam jak zobaczyłam, że bardzo gorąco, kocyk leżał w nogach, ale nie zakrywał Adasia ;p a tetra leżała w głowie, żeby w razie czego zakryć szybko ;p
byłam z małym w sklepie bo jutro święto, a w weekend na zakupach nie byliśmy i wszystkie zapasy się skończyły... musiałam iść tak przed południem, żeby małego słońce nie wypociło a ludzie, żeby mi wszystkiego nie wykupili, bo kolejki moherów jak stąd do tamtąd i z powrotem, nawet w aptece ;p a kupowałam małemu witaminkę d3, zamawiałam do swojej apteki z Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl bo tam było opakowanie D3 45 kapsułek za 12zł z groszami, więc się opłaca a termin ważności do 2014r więc wzięłam 2 opakowania i chyba jeszcze domówię
ja ubrałam Adasia dziś w półśpiochy z takiej cienkiej bawełny, bodziak cienki z krótkim rękawkiem i na to sweterek-bluza z bawełny zapinany ale rękawki ma takie jakby 3/4, że troszkę łapki są odkryte, i czapkę bo u nas na klatce w bloku zimno, na dworze mu ściągnęłam jak zobaczyłam, że bardzo gorąco, kocyk leżał w nogach, ale nie zakrywał Adasia ;p a tetra leżała w głowie, żeby w razie czego zakryć szybko ;p
Ostatnia edycja:
krisowa
wszystko przemyślane w razie jakiejś ewentualności, nic Cie nie zaskoczy, brawo mamaja ubrałam Adasia dziś w półśpiochy z takiej cienkiej bawełny, bodziak cienki z krótkim rękawkiem i na to sweterek-bluza z bawełny zapinany ale rękawki ma takie jakby 3/4, że troszkę łapki są odkryte, i czapkę bo u nas na klatce w bloku zimno, na dworze mu ściągnęłam jak zobaczyłam, że bardzo gorąco, kocyk leżał w nogach, ale nie zakrywał Adasia ;p a tetra leżała w głowie, żeby w razie czego zakryć szybko ;p
ja mojemu aby nie przewiało go zakłądam czapkę kąpielową ale wyglada śmiesznie
reklama
A my jak narazie w domku siedzimy.Na dworek dopiero po południu pójdziemy jak się ochłodzi.Nie wiem ile jest na dworze ale ja w domu mam prawie 27st. Mały ma na sobie body z długim rękawkiem i rampers na ramiączka i skarpetki i wsio.I wydaje się szczęśliwy hhe.