witam, caly dzien wsrod ludzi dzisiaj,najpierw pojechalam do taty i tu szok!!!pierwszy raz moj tata wziol wnuczke w ramiona.Gdybyscie widzieli jej mine
.Bo tak to tylko do niej gadal i bawil sie z nia jak lezala albo byla u kogos na rekach,a dzisiaj sie juz odwazyl.Pozniej kawka u kumpeli,przyjechalam do domu,zrobilam obiad i przyszla szwagierka z tesciowa.Wyszly przed kapaniem.A mala nie spala od 15 do 19:30.Wiec po kapieli padla.
Magdabb- sliczniutka jest mala,ale powiem ze pyza z niej na twarzy.Jesli chodzi o wlosy to moja ma identyczny czub,a z przodu juz jej nowe wlosy ladniee rosna a po boku jej sie nie wytarly jeszcze wiec tez ma.Naprawde dziwne te nasze podobienstwa ;-) ta sama data naszych urodzin, urodzin naszych dzieci i wozek ten sam
Moja tez tak pieknie na brzuszku od poczatku trzymala glowke, ale teraz juz nie trzyma jej na wyprostowanych rekach, patrzy sie ladnie w obie strony tak samo(karuzelke ma nad glowka na tym krotszym boku mimo luku jakos zainstalowalismy).Ale jak ogladalam jak Tito ladnie trzyma glowke i podnosi sie na raczkach sam, to moja niestety jeszcze tak nie robi.O neurologu moja pediatra nic nie mowila, zwrocila wczesniej uwage ze patrzyla raczej w lewo,ale kazala obserwowac.No ale to minelo.
Szczepienie mamy w przyszlym tyg,wiec sie jeszcze dopytam.
Anek- nie pomoge niestety.Ty tak mocno zareagowalas, ale czy z drog oddechowym dostaje sie cos do mleka to nie wiem.
Isia u mnie m caly weekand walczyl z kompem,ale z powodu rozlaczania sie z netem, router go nie wykrywal.Juz szalu dostawal.Smial sie ze jak to naprawi to chyba zmieni zawod.
Suzi Mi te usmiechy bardzo poprawiaja humor.A nie pomyslalm oczywiscie zeby zapisac date swiadomego usmiechu.Ech gapa jestem.
daissy super ze juz jest lepiej.
krisowa nasza skarbnico wiedzy
Cho bedzie tylko lepiej, mala pozniej bedzie dumna z mamy,ze dawala rade,wychowywac i sie uczyc.3 mam kciuki za egz.
Dee kilka zmian i bedzie dobrze.
hooba- zycze zeby nocka juz sie taka nie powtorzyla.
sie rozpisalam....
3 dzien diety i 1,5 kg mniej
galwaygirl,bliznak,pluszacze,Olcia (jesli kogos pominelam to wybaczcie) odezwijcie sie chociaz czesc napiszcie.Bo teskno za wami.
aa przypomnialo mi sie ....Arlij normalnie mam juz dosc.....zazdrosna jestem!!!!! jak jeszcze raz przeczytam ze idziesz na taras
,a ja biedna BLOKOWA mama musze czlapac dwa pietra,potem przez centrum miasta do malego parku,albo autem do chorzowskiego parku;-);-)