reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

reklama
Witam porannie.
Każda nocka jest inna :-p szok. Dziś był program 22:30-3:15-6:20 :-D Nie tak źle, choć bywało lepiej ;-)
Małż w pracy na cały dzień, a ja się skapnęłam, że nawet kawałka chleba nie mam na śniadanie :-/ a żeby pójść po niego muszę znów znosić wózek dwa piętra w dół i potem na góre. Jak mnie to denerwuje :-(

Wiosna znów uciekła, pogoda z dupy. Przez to nie chce mi się nic.

I po szczepienia! Mala wazy 5,38kg i ma 58 cm:) poplakalam sie biedna, ale bardziej martwi mnie to, ze kolo 4 nad ranem ja " przeczyscilo".... Czy cos takiego moze sie stac po szczepionce? Pierdziela i z pierdkami wyleciała, praktycznie w pampa sie wchlonelo:/

Dzień dobry :-)
Jak mnie tu dawno nie było... :zawstydzona/y: odrazu do wszystkich mam: Dzieciaczki są prześliczne :-) już takie świadome spojrzenia mają i da się je już rozróżnić :-D bo na początku to wszystie takie pomarszczone były hehehe Słodziaki :-D ale ten czas leci...
Nie wiem co odbija mojemu Juniorkowi... Przesypiał mi już prawie całe noce, a teraz... Usypia 20.30 budzi się na karmienie 23, 1, 3, 5, 7 rano :baffled: jak noworodek! Nie wiem, czy mam mało wartościowy pokarm... :-( czy poprostu chce się przytulać i dlatego tak... Ogólnie to nie ma z im żadnych problemów, pogodny dzieciaczek i kochany taki... :-) tylko te nocki... I to nie że płacze, czy coś, mi to w sumie nie przeszkadza, ale coś chyba nie halo, skoro jak widzę Wasze Bąble przesypiają już caaaałe noce :-(

Olcia przyciegnelysmy cie myslami:) nie wszystkie nasze dzieciaki przesypiaja cale nocki,ale fkt twoj wybitnie czesto sie budzi.U mnie znow poszla spac o 20 obudzila sie 23:30 i pozniej przed 5.
Dee jak masz blisko mozna mala na rekach zabrac.U nas dzisiaj jeszcze ladna pogoda, dobrze ze zdecydowalam sie wyslac wozek w pon.No chyba ze sama pojade do czestochowy z mala do siostry na 2-3 dni.Jak m ppozwoli.Uciekam bo mala ma chyba ciezki dzien

dee- mam tak samo:p teraz staram se pamietac o pieczywie, bo pogoda paskudna i nie wiem czy wyjde z mala... M. wraca po 17, wiec glodowka by byla porzadna
olcia- moja tez roznie spi! czasami budzi sie tylko raz a czasami dwa, trzy...wszystko sie powinno unormowac!
dagrab- nom, u nas to okropnie duzo tych podobienstw :pp

anek- i jak sie czujesz????
magdabb moja dzisiaj tez takie 2 kupki zrobila, bardzo zadkie....:-(po szczepieniach jednak robila normalnr,ale moze poprostu to sie zdarza.
jade zaraz na spacerek,woozek juz w aucie wiec schody mnie omijaja:))

A ja się wzięłam za sprzątanie :-) zmywara wstawiona, pokój ogarnięty, jak umyję podłogę to jadę na spacer - pięknie się robi mimo szarości :-)

hahaha koleżanka jadąc do pracy kupiła mi chleb - wariatka :-D :zawstydzona/y:

reklama
Moja wczoraj może ze 2 godz w sumie w ciagu dnia spała. I wieczorem tez zasnąć nie mogła. Zwykle ostatnio podała ok 20, a wczoraj jak za dawnych czasów dopiero o 22. No i wczoraj szok, bo dwa razy kupę zrobiła i to tylko po dwóch dniach przerwy? Jak na nią to szok, zaczęłam się nawet zastanawiać czy to nie biegunki w jej wypadku robienia kupy raz na 5 dni ;-)
A co do obrazków, to moja na te czarno-biale koliste jak jest głośna to wpada w szal radosci i reaguje mlaskaniem:-D a podobno to chłopom wszystko z jednym się kojarzy :-p

Do góry