hmm u mnie pediatra też mówiła że jak nie minie do 3 miesiąca to dopiero wtedy należy pójść do neurologa
Cyśka, skoro po wyjściu ze szpitala nie dostaliście skierowania do neurologa jako, że Wasz dzieć jest wcześniaczkiem to myślę, że warto pójść do tego neurologa, ale skoro są tak odległe terminy, to idź najpierw do pediatry i jeśli on uzna że musicie iść do neurologa to idźcie prywatnie, a jeśli uzna że nie musicie to poczekajcie na terminy na nfz, takie jest moje zdanie
i na pewno nie jest za późno na jakąś rehabilitację, jeśli okaże się że jest potrzebna
BetiBeti mój jest pulpecik niezły, waży 800g więcej niż to takie schematyczne minimum od wagi urodzeniowej, wychodzi mi jakieś 300-400g na tydzień :O
Dee spokojnie, mój Adaś miał to samo i samo mu minęło, jak zaczęłam właśnie przenosić wszystkie zabawki na jego drugi bok ;p
Trina faktycznie są podobni do siebie
a mała już tak dorosło wygląda
Magdabb Twoja mała ma super włoski
i też ładna klusia
i trzymam kciuki za chorujące dzieci !! mój mały kataru dostał w zeszłym tygodniu i niby jeszcze coś mu w nosie tak charcze i coś jeszcze wyciągam tą fridą ale już rzadziej, więc mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego żadne zapalenie płuc czy ucha, uszka sprawdzałam czy nie bolą i póki co nie, ale gdzieś tam się ciągle jeszcze boję, dopóki mu całkiem nie minie :/