reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

reklama
Sencila świetna książeczka ,ale następnej nie spinaj, pokazuj pojedyncze kartki, i łatwiej oglądać i możesz szybko pokazywać, a to dopiero przyciąga uwagę :)

Mitra, dziekuje za rade, rzeczywiscie, chyba tak bedzie lepiej!
praktykowalismy tez ze starszymi czytanie, czerwone litery, i tam rzeczywiscie wyrazy sa osobno.. i trzeba szybko pokazywac..

tynka - mam nadzieję, że wszystko w porządku!

ja też jem wszystko, poza cytrusami, jakoś nie było okazji, no może poza ananasem w sałatce ale własnie wtedy były bóle, nie wiem czy od tego bo to w święta i było sporo miksów różnych.

Isia - nieźle z tymi pudłami czekoladek:):)

Antila - własnie byłam ciekawa co u Was bo nie było Cię długo, trzymam kciuki za Martusię!, zdrówka życzę. W tym samym wieku byłam z Nadią 10 dni w szpitalu na antybiotyku bo miała bakterię w moczu i wiem, że to nic fajnego. Trzymjacie się! a gdzie jesteście? masz na czym spać? ja wtedy spałam na leżaku ogrodowym, tylko to było dostępne i przy próbie zmiany pozycji w nocy składał się. Biedna Martusia i to od takiego lekkiego katarku tak poszło....

Mitra - czadowy Tito i super pomysł:), dzięki:) i mamy taką samą narzutę:)

My po szczepieniu dzisiaj, jesteśmy w pewnym programie organizowanym przez WHO w szpitalu i mamy rota, infanrix i pneumokoki za darmo, Lena została zbadana, zmierzona i zważona - waży 5030g (waga ur.3130g, przy wyjściu 2990g) więc w 2 miesiącu ponad 2 kg przybyła, całkiem ładnie;).

a to nasza 2-miesiączna gwiazda:)
IMG_1904.jpgIMG_1934.jpgIMG_1968.jpgIMG_1919.jpgIMG_1924.jpg

Ostatnia edycja:
ANTILA- 3 mam mocno kciuki!!!!! bedzie dobrze!!!ZDROWKA
Mitra faktycznie fajna zabawa, nie pomyslalabym o tym, a widze ze Tito przebiera nozkami jak moja:tak:wiec moja sie prawidlowo rozwija.Wkoncu z tego samego dnia sa:-)
Jakby ktos mogl jeszcze raz wrzucic tego linka do czarno bialych zdjec...po formacie mi wszystko poszlo....

Antila oby Martusia jak najszybciej wyzdrowiała. Trzymajcie się dziewczyny

Daissy oby Danielkowi szybko minęło. Gdy moja córcia miała biegunkę z wymiotami to kobietka na pogotowiu kazała podawać coca-colę w małych ilościach. Najlepszy lek dla dzieci, chociaż moja mama przy dolegliwościach żołądkowych tak samo się leczy

A my dziś po szczepieniu, Tymek waży 4650 gram, co w jego przypadku jest niezłą wagą gdyż przez pierwsze trzy tygodnie zaliczył falstart. Teraz w ciągu miesiąca przybrał kilogram więc jest ok, zaczyna nadrabiać straty.

A mnie od dwóch tygodni dopadł wilczy apetyt na słodycze. Opanować się nie mogę, na szczęście mały nie ma uczulenia na czekoladę. Trina dzięki za info o ogórkowej, chyba się skuszę i ugotuję.

no to rozłożyło mnie choróbsko :dry: i na dziś nie było numerków, nawet z półprywatnego ubezpieczenia :dry: masakra...

Co można brać przy karmieniu: na gorączkę, na kaszel i na katar???

geniusia- tantum verde.Jak jeszcze karmilam to to mi pozwolili brac.
moja calkiem nocke zmienila dzisiaj, spac o 20 poszla ale zjadla o 18 pozniej juz nie chciala.Wiec obudzila sie o 23:0 i o 5:50 rano(i nadal spi)!! a my wkoncu spalissmy ciurkiem troszke wiecej.Bo wyjatowo poszlismy spac p o 22.
Arlij- sliczna ksiezniczka

reklama
Do góry