reklama
krisowa
Fanka BB :)
geniusia cieszę się, Pani dr jest starej daty, stwierdzila u malego napiecie, ktorego inny lekarz nie potwierdził, ale wydaje mi się ze malemu to mineło, bo wczesniej był napiety, wiec powinno być ok, a tak naprawdę to rehabilitant jest najważniejszy, powodzenia, geniusia, masła nie jedz bo moze byc za ciężkie, ale przetwory mleczne jedz z racji osteoporozy, a dawaj delicol przed jedzeniem malego
sab simlex simeticon w dawce 69,19 ml, bobotic z PL 66,66 ml, pozostałe typu espumisan duzo słabsze są
daissy Boże kochana zdrówka dla Danielka :*******
ja się boję jeść wszystko ale cukierki czekoladowe zjadłam ostatnio, dziś śledzia bez cebulki i przetwory mleczne jem
sab simlex simeticon w dawce 69,19 ml, bobotic z PL 66,66 ml, pozostałe typu espumisan duzo słabsze są
daissy Boże kochana zdrówka dla Danielka :*******
ja się boję jeść wszystko ale cukierki czekoladowe zjadłam ostatnio, dziś śledzia bez cebulki i przetwory mleczne jem
Czesc Dziewuszki!
Kurcze w sobote na tych nieszczesnych sklepach cos zlapalam i umieram teraz.
Od poniedzialku dosypiam jeszcze jak moi wychodza do szkoly. Przez to sie nie wyrabiam z niczym i pozniej siedze w nocy do 12. Pozniej budze sie w nocy (zupelnie bez powodu) a dzisiaj Karen tak kaszlala, ze obudzila mi Miska o 3 i musialam wstac i go nakarmic.
Na szczescie Misiek z tych snolubnych i pospal do 7 a pozniej ze mna w lozku do 10.
Udalo mi sie go przetrzymac 1,5h, pocwiczylismy brzuszek, karteczki, przypadkiem odkrylam, ze on naprawde sie lubi bawic zabawkami.
Ma takiego wiekszego slonia z grzechotkami, gryzaczkami i tak w niego dzisiaj nawalal i smial sie do niego.
A teraz padl na swoj dluzszy sen a ja dogorywam.
Nie mam sily na sprzatanie to chociaz papierkowa robote moge z lozka zrobic.
Od poniedzialku tez sie dietuje. Te 5 kg co mi zostalo po ciazy nie chce jakos samo sobie pojsc.
No to wczoraj dzieciaki przyniosly 2 pudla po 100 czekoladek ze szkoly.
Co roku na wiosne zbieraja kase dla szkoly ale zazwyczaj nie chcialo nam sie lazic po domach czy wystawac pod supermarketem i to sprzedawac i zesmy sami za to placili i zzerali.
W tym roku bede sie musiala zmobilizowac i pochodzic po sasiadach i to posprzedawac.
W sumie dobra metoda na poznanie jakichs dzieci tutaj.
Kurcze w sobote na tych nieszczesnych sklepach cos zlapalam i umieram teraz.
Od poniedzialku dosypiam jeszcze jak moi wychodza do szkoly. Przez to sie nie wyrabiam z niczym i pozniej siedze w nocy do 12. Pozniej budze sie w nocy (zupelnie bez powodu) a dzisiaj Karen tak kaszlala, ze obudzila mi Miska o 3 i musialam wstac i go nakarmic.
Na szczescie Misiek z tych snolubnych i pospal do 7 a pozniej ze mna w lozku do 10.
Udalo mi sie go przetrzymac 1,5h, pocwiczylismy brzuszek, karteczki, przypadkiem odkrylam, ze on naprawde sie lubi bawic zabawkami.
Ma takiego wiekszego slonia z grzechotkami, gryzaczkami i tak w niego dzisiaj nawalal i smial sie do niego.
A teraz padl na swoj dluzszy sen a ja dogorywam.
Nie mam sily na sprzatanie to chociaz papierkowa robote moge z lozka zrobic.
Od poniedzialku tez sie dietuje. Te 5 kg co mi zostalo po ciazy nie chce jakos samo sobie pojsc.
No to wczoraj dzieciaki przyniosly 2 pudla po 100 czekoladek ze szkoly.
Co roku na wiosne zbieraja kase dla szkoly ale zazwyczaj nie chcialo nam sie lazic po domach czy wystawac pod supermarketem i to sprzedawac i zesmy sami za to placili i zzerali.
W tym roku bede sie musiala zmobilizowac i pochodzic po sasiadach i to posprzedawac.
W sumie dobra metoda na poznanie jakichs dzieci tutaj.
magdabb
Dagrab- o jakim problemie piszesz? Bo u nas jak cokolwiek sie tam włoży to zawsze o przednie koła zaczepia:/ masz to samo? Daj znac co ci powiedzieli! I jak cos to mozesz pisac na priva bo ja nie zawsze mam czas przejrzeć wszystko co naskrobalyscie
Ostatnia edycja:
magdabb
Dagrab- doczytalam! Moze i ja wysle na wakacjach do nich wozek! M. Sie wkurza okropnie na ten koszyk!
Daissy- zdrowka dla Danielka mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje!
Daissy- zdrowka dla Danielka mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje!
magdabb wiadomosc poszla na priva) moj sie tak nie denerwuje akurat na kosz bo jak jade z nim to akurat nie na zakupy,ale jak jestem sama na spacerze to zawsze cos sie kupi,no i problem.W rekach bym poniosla no ale jak jest kosz to tzreba z niego korzystac.Mnie wqrzalo najbardziej ze te kola mi caly kosz brudzily
Mitra
Polimama i Tytusa :)
czesc...mialampodac namiary na migi , ale widze ze juz zostalam wyręczona. Dzięki..
A do zabaw polecam to, u nas szaleństwo - jest lekki i dostarcza wielu wrażen , uczy ze ma sie rączkę itd...
https://picasaweb.google.com/mimicra/TitoOkruszki#5732817899429849362
A do zabaw polecam to, u nas szaleństwo - jest lekki i dostarcza wielu wrażen , uczy ze ma sie rączkę itd...
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Dziewczyny ja tak szybko jesteśmy w szpitalu od wczoraj; Martunia ma zapalenie płuc i ucha :---(a zaczęło się od lekkiego śluzowego katarkuPrzed nami 7 dni antybiotyku dożylnie, wstrętne sterydy( na które nie chciałam się zgodzić)
Trzymajcie kciuki za Martę aby szybko pokonała to paskudztwo
Trzymajcie kciuki za Martę aby szybko pokonała to paskudztwo
czesc...mialampodac namiary na migi , ale widze ze juz zostalam wyręczona. Dzięki..
Mitra, ale zbieg okolicznosci odwozilam dzis z Marysia moja Mame na lotnisko w Amsterdamie i sobie moje dziecko zażyczylo balona. Jejku, pozniej caly dzien bylo szalenstwo. A jak sie malutkiej spodobalo! podobnie sie bawila, jak Tito, po prostu rewelacja! wlasciwie caly dzien sie tym bawila
Zrobilam tez malutkiej ksiazeczke, zainspirowana Waszymi opowiesciami. Lileczka jest zachwycona! w te obrazki wpatruje sie godzinami
oto fotka i kilka najnowszych ujec mojego maluszka.
PS. Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia i wytrzymalosci i sil dla mamusiek! My wlasnie na finiszu 20tygodniowej grypy u mojego sredniego malucha.. ech, ale sie omeczylysmy..
Ostatnia edycja:
reklama