Witam mamusie ale sobie z Leonkiem pospalismy heheheheh
Antila wpadam do Ciebie na zurek a do mnie zapraszam na barszczyk czerwony
)))))
BetiBeti kochana ja musze przyznac ze mi sie poprawila cera bo pod koniec w ciazy mialam strasznie sucha dookola buzi iplamy powychodzily tez jakies a teraz po porodzie jak reka odja cera super wyglada i wkoncu moje pazurkiii takie twarde ze szok
Mamusia Blaneczki kochana no bo twoja to Kobietka ,kobietki musza byc delikatne nasze chlopaki rosna aby pozniej byc silnymi chlopami hehehhehe
Digitals jejku biedna ty zdrowka Ci zyczeeee,a co do ulewania to tez czasami sie nam tak zdaza jak wam i niunio niechce sie napic mleczka na czkaweczke bo swiezo po jedzonku to teraz wzielam sie na sposob i odrazu jeszcze jak niunio lezy podkladam mu pieluszke w ksztalcie sliniaczka i ulewa mi na pieluszke
))))
Gieniuisa dawaj znac jak tam po tej wizycie u pediatry?a co do ogarniania wlasnego cialka to tez kozystam z sytuacjii jak maz moze na ninia spojzec badz niunio spii
Dagrab ale fajnie ze juz niedlugo sie poprzytulacie ja moge juz a maz cos nie chce chyba mu sie nie podobam
(((((((
-
-
-(z tego co wiem to
Galwygirl kozysta ze mama do niej przyleciala
)a z reszta nie wiem co sie dzieje
Anek M lacze sie z toba ja tez sama i wszystko sama robie bo ja za granica i nie mam rodzinki blisko chocby te 50 km od domu tylko cale 2000km a do tego maz codziennie zaczyna opd 4 popoludniu konczy o 3 nad ranem wiec jak wraca z pracy to odsypia do 13 i zaraz znowu do pracy buuuu;(((((
magdabb moj niunio mial na brewkach ciemieniuszke i smarowalam wazelina i zaraz zeszlo polecam,polog skonczyl mi sie jakis tydzien temu i do tej pory nic wiec ok ale z tego co wiem to polog czasami trwa dlugo a czasami krociutko gorzej by bylo jak by ci sie skonczyl i po paru dniach znowu zacza wtedy mi kazali kontaktowac sie z lekarzem w razie w..
Arlij czekamy na relacjie z otwartych zajec
)))00
Mama2006 kochana u nas tez staly rytm dniapobudka najczesciej o 9 przebiernie karmienie usypia do 11 znowu przebieranko i karmienie gaworzy do 12.30 nastepnie szybki cyc i zasypia do 14 nastepnie przbiernako i jedzonko i o 14.30 spacerek do 16 ,poznioej wracamy niunio sobie lezy do 18 i oglada wszystko wkolo i przebieramy,jedzonko i zasypia do 20.30 nasteonie kapiel i zaraz po 21 zasypia do 2 pozniej o 6 i wstaje o 9
)),w dzien ubieramy tak:body poki zimno dl rekaw na to spiochy,spodenki,koszulka jak w domku a jak na dwor ta ostatnio pisalam a jak na noc to zakaladamy body kr rekaw i spioszki i kocykiem przykrywamy albo spiworek taki do spania
))
Ale nudy i jakos tak mi smutno strasznie przez tego mojego ema jest taki oschly (czasami mam wrazenie ze moze sobie kogos znalaz niewiem juz sama jakies takie dziwne mysli mnie nachodza )
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
-
-
-
-
-(