reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Arlij ale sie ubawilyscie fajno Ci ze masz taka zdolna pannice powinnas byc bardzo z niej dumna :))))))
a ja dopiero wolna moj Leonek cos nie mogl usnac i meczyl sie tak od 17 ale wkoncu pol godziny temu usnal bidulek moj,nie plakal ale lezal i sie rozgladal ja chyba tez juz mykam spac bo oczka mi sie kleja buziakiii dla was i waszych pocieszek :))))))DOBRANOCKI

reklama
matko kochana wszyscy mi wokół mówią, że mi się dziecię "schynęło"... płacze przy jedzeniu, łapie brodawkę i puszcza i krzyk:/ to samo jest z butlą:( jak go podnoszę do odbicia tak samo krzyk jakby go coś bolało:/ spotkała się któraś z czymś takim?

U nas nocka wyglądała tak: 21.14-21.48, 2.06-2.22, przewijanie, gadanie, 2.50-3.06, 6.03-6.30, śpimy razem, 8.30-nadal jemy...

Dzień dobry kochane :happy2: plan minimum na dziś - pomalować paznokcie ;) czy ryby w puszce przy karmieniu jeść czy lepiej nie? bo ewentualnie na obiad byłby makaron z tuńczykiem :)

Dzień dobry:-)
Gieniusia ja jadłam tuńczyka i było ok:tak:
Suzi co się z dzieckiem stało:confused:
Arli po prostu widać kształt tych wkładek, ale ja mam mały biust pewnie dlatego.

wiecie co ja w ogóle nie zwracam uwagi na to co jem... piłam już colę, jadłam kapustę, fasolkę itd.

geniusia- jej nie zazdroszczę nocki...
Digitalis- próbowałaś kapustę na pierś?
Suzi- nie mam pojęcia co Adasiowi dolegam, pomsłów brak.
U mnie już lepiej, gorączki brak, pierś jeszcze boli ale zdecydowanie mniej. Pomogła niezawodna kapusta :)

u nas nocka wygląda tak że ok. 22 Mała zasypia budzi się między 3-4 poje max. 10minut odkładam ją gaszę światło i śpimy. Także ja ze względu na łóżeczko dostawne nawet podnosić się nie muszę, tylko przyciągam Małą do siebie :-) i w nocy nie przewijam wcale bo kupy nie robi, co prawda rano zasikanym pampersem można zabić taki jest ciężki ale odparzeń nie ma więc nie widzę potrzeby przewijania w nocy.

Witam :)
Ale dziś super pogoda :)
U nas nocka bardzo ładna o 20.30 spanie potem 2.40 jedzenie i potem o 7.00 pobudka :)
Wczoraj byłam z Mała w Arkadii na zakupach i obkupiłam ja ze ho ho. :-) Becikowe dostalismy więc poszalec można :-)
Nadal czekam na Macierzyński, ehh... a do ZUSu nie da sie dodzwonic. Kurcze juz prawie 3 miesiace mineły.

reklama
daissy ;-):-) to nie była zła nocka. Niuniek długo wisi na cycku, taki urok. Miał przerwę na czystą pieluchę, pogadał, ja pogadałam, dostał dobitkę z drugiej piersi, szybko zasnął o dziwo :))) w sumie ja spałam 5-6 godzin, da się znieść jak na możliwości Kacpra

Do góry