Dee nie łam się, ciężko teraz o pracę ale miejmy nadzieję że mężowi szybko uda sie coś znaleźć, trzymam kciuki żeby tak było.
cho mam i te spodenki i majtki z Lidla jeszcze z poprzedniej kampanii i tak jak normalnie nie jestem zadowolona z Lidlowey bielizny to one sa nawet spoko. Troche sie roluja ale ładnie brzuszek spłaszczają,
Agatka u nas ceny szczepionek podobne, ale wolę zapłacić trochę żeby nie musieć patrzeć jak moje maleństwo płacze tak przeraźliwie.
Maron piekna Twoja córcia, pomyślec że to już miesiąc
tynka nie stresuj się, przy pierwszym dziecku też się z czasem nie wyrabiałam, na obiad byle co, sterta ubrań do prasowania, w domu syf, że o sobie nie wspomnę, ale teraz jakos to wszystko naturalniej idzie... albo po prostu córcia grzeczniejsza jak synuś
a pręga mi tez jeszcze nie zeszła a bardzo wyraźna w tej ciąży była... no i dalej jest
eg16 zdrówka życzę, pij dużo żebyś sie tylko nie odwodniła, no i zeby Ci się maluszek nie zaraził...
Beti ogromne gratulacje! tymbardziej że dużego chłopaka urodziłaś, szkoda że nie przewidzieli. U mnie z usg też się pomylili (wróżyli 3400) a "mała" urodziła sie prawie 4300, ale połozne od początku wiedziały że dziecko będzie duże więc zawczasu pocięły - skąd wiedziały to sama nie wiem.
Mitra coś z tym dniem dzisiejszym musi być bo moja mała też bardzo długo aktywna dziś była. W efekcie jak tatus wykąpał ją to chwilę po 19 obydwie poległyśmy. Wstałam na chwilkę ale zaraz ide dalej spać, bo boje sie ze jak tak wcześnie młoda zasnęła to o 5 mnie zbudzi.
wiecie z tym brakiem czasu to trzeba się od początku mocno zorganizować,(...)im więcej sobie zadamy tym bardziej jesteśmy zorganizowani, tylko ta zasada nie dotyczy czasu kiedy dziecko jest chore lub ma kolki, wtedy to jest masakra
Munie święta prawda, im mniej obowiązków tym mniej sie zrobi, bo przecież sie zdąży, a jak jest sie na pełnych obrotach to wszystko sie zdąrzy o ile dziecie pozwoli.