magdabb
Fanka BB :)
Beti- gratuluje! Zdroweczka dla Adasia i czekamy na zdjecia)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heh ,może cos w powietrzu wisi..ja u nas obstawiałam skok 5-go tygodnia, ale może to cos więcej.Kochane mój mały też po południu zrobił się jakiś strasznie marudny.Wróciliśmy ze spacerku ok 17.20 i od tamtej pory wcale zasnać nie chciał.Przy cycu tylko siedział i jadł i jadł i dziumdział cyca i przysypiał.Jak ja go chciałam odłożyć to on oczy jak 5zł i stękał i jęczał.Podałam mu kropelki może brzuszek go bolał, bo bąki straszne puszczał.I mam nadzieję że zaśnie.Teraz w drugim pokoju w wózku usypia.
Ja co prawda nie czekałam wcale ale przy Poli też tak mialam, dzis niestety Tito troszkę musiał sam popłakać w łóżeczku bo drugie dziecko niestety musi jeść.Ale przy Poli nie jadłam, nie piłam jak płakała i nie kąpałam sie jak byłam w domu sama reagując na każdy szmerantila moze to stad ze czekalam na dziecko wiele lat i jest to moj pierwszy syn