agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
hej, No cóż założył mi dr kartę, zważył (52,5!!! szok mało), ciśnienie zmierzył i ręcznie zbadał- macica powiększona, szyjka macicy ok. Acha i wynik cytologi ok. Z tym, że chwilo nie działa mu usg i jutro mam jechać do niego na dyżur do szpitala to mi zrobi usg. Kolejny dzień stresu.. A i, coś takiego powiedział, że ja kwalifikuje się na cesarkę
a czemu cesarka??
mi przy 1 dziecku tez mówił o cesarce bo ja malenka kobietka jestem i niby nie dałabym rady rodzić a urodziłam oba siłami natury )
super ze badaie oki wyszło
Hej,
I ja po kolejnej wizycie, dzidzia pieknie rośnie, serduszko bije mamy już ponad 2 centumetry :-) (jak dobrze że tak często wychodzą mi te wizyty, przynajmniej mniej stresa łapie)
coja - jak przeczytałam Twojego posta to też mi się łezka zakeciłą (strasznie tkliwa się zrobiłam ). Och jak ja bym chciała dostać takiego smsa. Niestety moja mama zmarła dwa tygodnie przed urodzeniem się pierwszego wnuka :-(
dee - mąż na prawde się spisał, tylko pozazdrościć. Ja zastanawiam się czy w moim przypadku chodzić do szkoły rodzenia bo wszystko dot. dzidzi mam opanowane ale niestety z akcją porodową jest gorzej bo miałam od razu cc (nie wiem nawet co to są skurcze).
A mi wypadła plomba z zęba i zaczyna coraz bardziej mnie boleć. Szkoda że moja dentystka przyjmuje dopiero w środę. Może wytrzymam.
Czy moge iść do dentysty, czy lepiej po skończonym I trymestrze, ale co zrobię jak zacznie bardzo boleć????
Wszystkim chorowitkom życze dużo zdrówka i wypoczynku!!!!!!
a mis ie ułamał kawałek zeba plabowanego i tez kurcze czekam kiedy do dentysty u mnei to zawsze coś z zebami w ciąży sie dzieje i boję sie strasznie bo mdleje u dentysty wiec strachhh na szczęscie na razie mnei nie boli
podrzemałam kurcze trza pranie powiescić bo czeka i czeka