reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

ArliJ - Spokojnie,nic się nie martw jak po odpadnięciu kikutka pojawi się jeszcze trochę krwi.Nic złego się nie dzieje.My mieliśmy dokładnie to samo.Tylko że nam odpadł jeszcze w szpitalu i też potem jeszcze się odrobina krwi wydostawała.Ale połozna powiedziała że to normalne i kazała poprostu przemywać jeszcze pępuszek. zewnątrz wszystko się niby zagoiło,ale w środku jest jeszcze mała rana,stąd ta krew.Przemywaj często i napewno się zagoi tak jak u nas.

reklama
Tatusiek poleciał po Delicol i podałam małej podczas karmienia. Usnęła jak na jej możliwości szybko, więc może faktycznie to kolka. I też zrobiła kupkę, a prężyła się strasznie.
Cała nadzieja w Delicolu...
ehhh :rolleyes2:

chouette wacik namaczam w soli fizjol., przemywam oczko , masuje w dolku ok 10 sek i zakraplam 3 kropelkami i juz

cyśka jestem w szoku, ale dziwie sie ze nikt ci nie kazal badac oczek dziecka, rzeczywiscie nieklanska tez ma oklistow, zapomnaialam o tym. niedwno rozmawialam ze oni maja zaklepane terminy dla wczeesiakow z pania z rejestracji

a my wczoraj bylismy z malym na ostrym dyzurze a potem w szpitalu z podejrzeniem rota wirusa. poki co odpukac to nie to, maly robi rzadkie wlasciwie wodniste kupki 4 na dobe i nie wiem skad :(
na szczescie nie wymiotuje, je,nie goroczkuje i jestesmy w domku, obserwujemy sie w razie cos mamy wracac do szpitala by maly sie nie odwodnil

reklama
krisowa- o kurcze, może coś zjadłaś i stąd te kupy... Ja pamiętam mój Daniel to robił różne kupy zielone, żółte, twarde, miękkie, wodniste :) a Blanka to książkowo tylko żółte. Obserwuj go Kochana. Dużo zdrówka!!!

Do góry