reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

ArliJ - Spokojnie,nic się nie martw jak po odpadnięciu kikutka pojawi się jeszcze trochę krwi.Nic złego się nie dzieje.My mieliśmy dokładnie to samo.Tylko że nam odpadł jeszcze w szpitalu i też potem jeszcze się odrobina krwi wydostawała.Ale połozna powiedziała że to normalne i kazała poprostu przemywać jeszcze pępuszek. zewnątrz wszystko się niby zagoiło,ale w środku jest jeszcze mała rana,stąd ta krew.Przemywaj często i napewno się zagoi tak jak u nas.

reklama
Tatusiek poleciał po Delicol i podałam małej podczas karmienia. Usnęła jak na jej możliwości szybko, więc może faktycznie to kolka. I też zrobiła kupkę, a prężyła się strasznie.
Cała nadzieja w Delicolu...
ehhh :rolleyes2:

chouette wacik namaczam w soli fizjol., przemywam oczko , masuje w dolku ok 10 sek i zakraplam 3 kropelkami i juz

cyśka jestem w szoku, ale dziwie sie ze nikt ci nie kazal badac oczek dziecka, rzeczywiscie nieklanska tez ma oklistow, zapomnaialam o tym. niedwno rozmawialam ze oni maja zaklepane terminy dla wczeesiakow z pania z rejestracji

a my wczoraj bylismy z malym na ostrym dyzurze a potem w szpitalu z podejrzeniem rota wirusa. poki co odpukac to nie to, maly robi rzadkie wlasciwie wodniste kupki 4 na dobe i nie wiem skad :(
na szczescie nie wymiotuje, je,nie goroczkuje i jestesmy w domku, obserwujemy sie w razie cos mamy wracac do szpitala by maly sie nie odwodnil

reklama
krisowa- o kurcze, może coś zjadłaś i stąd te kupy... Ja pamiętam mój Daniel to robił różne kupy zielone, żółte, twarde, miękkie, wodniste :) a Blanka to książkowo tylko żółte. Obserwuj go Kochana. Dużo zdrówka!!!

Do góry