Martunia151
Początkująca w BB
Biczusiowa kurde a powiedz mi czy jakies skurcze odrazu mialas, czy takie plamienie i pozniej zlapalo...na calego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile wazyl jak sie urodzil. ja to przerabialam, wiec wiem co to znaczy
ja mam wrażenie, że wszystko pachnie mlekiem: ja, dziecko a nawet nasze łóżko ))też macie takie wrażenie jak ja, ze pachnę mlekiem
Mam elektryczny alktator ale jak raz go przystawiłam to myślałam że umre z bólu!!!.Zastanawia mnie czy jakbym kupiła ręczny to czy by mnie m,niej bolało jakbym odciągała bo tym elektryczny m to masakra mam z Baby Ono.
jedynie stęka biedna przez sen, bo gazów puścić nie może i mnie aż serce boli jak ją słyszę :-(
Czy chodzi ci o jezyk niemowlat Tracy Hogg ? jak tak to podaj meila to ci wyślę...ściągnęłam kiedyś książkę o języku niemowląt....teraz nie mogę znależć wrr:-(
Mamcia przyniosła mi 3bitka... A on z czekoladą jest... A ja mam taką ochotę, że oszaleję... ratunku...
No to co za problem z tym 3bitkeim??Masz ochotę to wsuwaj No chyba ze zrzucasz co niecoMitra- póki co nic nie stwierdziłam :-) ale też nie eksperymentowałam...
Właśnie... Chciałabym wyjść z nim na spacer... Konieczne jest werandowanie?? Jeżeli jest ciepło na dworzu? Mama mówi, że nigdy nas nie werandowała...
beti to do środy ;-) nie chciałam akurat 29 lutego, ale to taka wyjątkowa data żona kolegi bardzo się ucieszy, bo sama jest z 29.02
Ja sobie kupiłam "Język niemowląt" w pakiecie z "Językiem dwulatka", w Wetbildzie wyprzedaż była więc dużo taniej. Ja się uczę migowego dla niemowląt, po parę słów co jakiś czas (Mitra podrzuciła dawno temu linka, a ja znalazłam na chomiczku też inne znaki). Ostatnio zafascynowało mnie pożyteczne słowo "kupa" prosty gest a jak wymowny ))) Chłopu też te znaki migowe podrzucam niech się uczy.