kitek81
Fanka BB :)
Blair, Mateusza też musiałam karmić bebilonem pepti, pamiętam, że jak dla mnie to nieładnie pachniało i mi w ogóle nie smakowało, z resztą z początku Matiemu też nie, ale potem się przyzwyczaił !! Oby i u was tak było !!
Mama2006 i jak cycochy ?? Ruszyła Ci laktacja ?? Ja raz mam więcej, raz mam cycki miękkie i mam wrażenie że puste :-(
Trzymam kciuki za nierozpakowane mamuśki, cierpliwości Wam życzę i oby porody szybko i bezboleśnie minęły !
Qrcze, Milena już 2 dzień nie robi qpy, już się zaczynam martwić!
Jutro przyjeżdża teściowa z teściem, pierwszy raz zobaczyć wnuczkę-po 3 tyg od urodzenia się pojawią-jakoś mam żal do nich, aż się z M dziś pokłóciłam i mam niefajną atmosfere w domu - i weź człowieku produkuj mleko
też macie takie wrażenie jak ja, ze pachnę mlekiem
Mama2006 i jak cycochy ?? Ruszyła Ci laktacja ?? Ja raz mam więcej, raz mam cycki miękkie i mam wrażenie że puste :-(
Trzymam kciuki za nierozpakowane mamuśki, cierpliwości Wam życzę i oby porody szybko i bezboleśnie minęły !
Qrcze, Milena już 2 dzień nie robi qpy, już się zaczynam martwić!
Jutro przyjeżdża teściowa z teściem, pierwszy raz zobaczyć wnuczkę-po 3 tyg od urodzenia się pojawią-jakoś mam żal do nich, aż się z M dziś pokłóciłam i mam niefajną atmosfere w domu - i weź człowieku produkuj mleko
też macie takie wrażenie jak ja, ze pachnę mlekiem