Munie mam wlasnie ta butelke. I maly pije slicznie z niej. Ma fazy czasemi nie chce sie przyssac do cycy. No ale zauwazylam ze wtedy jak jest mocno glodny, wtedy szaleje i wkurza sie ze nie leci tak jakby chcial. To ja podkarmiam go z butli, a jak zasokoji pierwszy glod to wtedy cyca, i jak juz podje to dokarmiam butelka. Musze postarac sie zaczynac karmic go troszke wczesniej :-) Wiem ze u mnie brak duzej ilosci mleczka to przedewszystkim stres i nerwy, ale jakos niemoge sie tego pozbyc. A w maju ta operacja i pewnie znowu wszystko wroci ze zdwojona sila.
To siedzi tak gleboko, i tylko pstrykniecie palcami wystarczy zebym zaczela plakac.Jestem strasznie szczesliwa mamusia, mam tak cudnego synka, ale strach o jego zdrowie jest tak silny ze nie da sie tego opisac... Oby do grudnia
To siedzi tak gleboko, i tylko pstrykniecie palcami wystarczy zebym zaczela plakac.Jestem strasznie szczesliwa mamusia, mam tak cudnego synka, ale strach o jego zdrowie jest tak silny ze nie da sie tego opisac... Oby do grudnia